Werewolver napisał(a):Dobre, przynajmniej pod tym względem zgadzam się z Korwinem

xKoweKx napisał(a):ale jego niektórych form wypowiedzi już zdecydowanie nie - duża część z nich jest prymitywna i na poziomie zdumiewająco niskim jak na jego wiedzę.

Universal.

Rada Europy zarzuciła także Polsce faszyzm i nietolerancję w związku z tym że nasz kraj radykalnie odstaje od średniej europejskiej jeśli chodzi o ilość zakażeń HIV i ich profil. "-W Niemczech czy Wielkiej Brytanii odsetek chorych na HIV jest dwukrotnie większy niż w Polsce, a ilość gejów z tą przypadłością 4-5x większa. Nie potafimy tego wyjaśnić inaczej jak nazistowską dyskryminacją" - powiedział przedstawiciel agencji EuroStat i zapowiedział wniesienie do PE petycji o nakazanie Polsce jak najszybsze dołączenie do postępowej czołówki nowej Europy.
scigacz1975 napisał(a):A mnie to coraz bardziej przeraża. I dosłownie zaczyna mi się robić coraz bardziej niedobrze. Dokąd my idziemy tą ścieżką![]()
![]()

jalkavaki napisał(a):Po dacie "2015" można kapnąć sie, że to fake
scigacz1975 napisał(a):Jak nie wiesz o co mi chodzi to poczytaj moje wcześniejsze posty w tym temacie. Nie chce mi się wałkować kolejny raz tego samego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości