Pies? Przecież te małe yorki to bym do rodziny łasicowatych zaliczył. Nie dziwię się, że taki cudowny ptak pomylił tę chudzinę z gryzoniem. Dobrze, że kamerzysta nie zrobił mu krzywdy, bo naprawdę przepiękny okaz(mówię o ptaku, nie o wiewiórce).
TAJAG JUDYN HAZBAZ SEKODYN!
Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Genialne i zarazem proste, autor tego pomysłu zdjął warstwę polaryzacyjną z ekranu LCD i użył spreparowanych okularów na soczewkach których nakleił taką warstwę.
Genialny a zarazem prosty pomysł dzięki któremu bez okularów inni nie widzą to co my oglądamy na ekranie.
"Polskość" w typowym wydaniu. Co się dziwić? Polacy kochają burdel i chaos przestrzenny i wizualny. A jak się jeszcze da odwalić fuszerkę czy zakombinować to jest w siódmym raju. Było nie było jesteśmy najbrzydszym krajem w Europie a to zobowiązuje
Nie wiedziałem czy dać to do filmów czy tu. Najpierw dałem do filmów ale usunąłem i daję bo to film dokumentalny i raczej lepiej pasuje do artykułów niż do tematu filmowego. Dokument ten opowiada o pedofilii w kościele oraz o tym jak Watykan tuszuje pedofilie.
Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji: