Szkoda, że ArmA nie ma epickiego soundtracku, acz parę perełek jest.
Muzyki z gry Fallout 3 nie trzeba wypakowywać. Utwory o nazwie Explore są naprawdę... uczuciowe? Chodzisz sobie po zniszczonym przez człowieka świecie i...
Towarzysze Stalkerzy kojarzycie może piosenkę do której teledysk był nagrywany w "zonie". Chyba Prypeć, okolice sarkofagu? Pamiętam, że kiedyś w supermarkecie w tv leciało xD ------------------------------------------------- Edit: znalazłem
----------------- Edit A teraz zobaczyłem, że jest o tym topic >_>
Obrany cel - narodowe dążenia By ziścił się sen tego pokolenia Obrany cel - Wielka Polska na wieki Pod znakiem falangi po wolność idziemy! ---------------- Początek nowej ery, matoły i komputery-Miodowe Lata, Karol Krawczyk
God save us everyone will we brun inside the fires of a thousand suns ^^
Obrany cel - narodowe dążenia By ziścił się sen tego pokolenia Obrany cel - Wielka Polska na wieki Pod znakiem falangi po wolność idziemy! ---------------- Początek nowej ery, matoły i komputery-Miodowe Lata, Karol Krawczyk
Jeśli chodzi o mnie to naprawdę kocham muzykę . Gusta mam trochę podobne do touchdowna. Ogólnie słucham pojedyncze utwory od rożnych zespołów. Nie przepadam za hip - hop'em czy Black metalem. Nie cierpię bezmyślnego darcia się do mikrofonu. Generalnie bardzo lubię rock wszelakiego rodzaju, muzykę klasyczną czy dark gothic. Bardzo lubię też spokojne kawałki. Ogólnie słucham: Faunts [m4 to dzieło sztuki ], Sum41, Lustmord, Dead can Dance, In flames, System of a down. Uwielbiam też kawałek od Michael Andrews - Mad world [ http://www.youtube.com/watch?v=v52Igdotisk ].
Z black metalu to Behemota czasem muszę posłuchać jak się popatrzy na to co puszczają często na vivie A za SOAD to kozaczek:D bo też lubię ^^ Ja głównie to rock, punk, punk rock, nu metal, Oi!, R.A.C (rock against communism).
Jestem fanem LP, a nowy Catalyst jest super! Jest teraz moją ulubioną nutą z LP, a kiedyś było Faint. Mam nadzieję że A Thousand Suns będzie równie wyje**** jak Meteora czy Hybrid Theory. Minutes to Midnight mnie bardzo zawiodło.
Axideus napisał(a):Nie przepadam za hip - hop'em czy Black metalem. Nie cierpię bezmyślnego darcia się do mikrofonu.
Sam nie przepadam za black metalem ale z pewnością nie jest to "darcie ryja" tylko po prostu cięższy gatunek metalu który dla zdecydowanej większości ludzi jest za ciężki. [/off top}
Co by nie robić zbyt dużego off topu bo Cebul wnerwiony:
Coś pięknego. Zawsze chce mi się (jak ciocie ) płakać gdy tego słucham
Nightwish - Sleeping Sun
W ogóle to ja dziwny jestem bo lubię metal (ale nie harczący, tylko taki jak Nightwish, czy Rammstein), rap (polski [ z zagranicznych to tylko 50 cent i eminem] ) techno, rock (lady punk, perfect, budka suflera) ogólnie ten utwór jaki mi się spodoba to słucham Ale głównie kocham rap.
Nawet ostatnio zacząłem Tatu słuchać Spodobały mi się po tylu latach
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.