Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez trolololo w 07 Maj 2016, 14:29

Do dziwnej : Mamy "Uwagi pozytywne" i "Uwagi negatywne". Na razie nie mam tych drugich. Co Dziwniejsze uwagi dzielą się na kategorie (1-7) na zavhowanie 'Wzorowe" trzeba mieć 7 pozytywnych, i maks 3 negatywne z "PIERWSZEJ KATEGORII" Chyba chodzę do poprawczaka, a nie do Gimbazy.
Deszczyk pada , RAM mi zjada...
trolololo
Legenda

Dołączenie: 25 Wrz 2013, 13:03
Ostatnio był: 24 Mar 2023, 18:36
Miejscowość: Na granicy LTE
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 118

Reklamy Google

Postprzez PRZEMEK ŁOWCA w 07 Maj 2016, 14:42

Moja szkoła to z kolei więzienie. Kraty w oknach, pozaklejane okna(serio! Wszystkie!) i syf wszędzie. Nauczyciele drący ryja. Tak poza tym, jedyną uwagę zdobyłem tym, iż rzuciłem zeszyt na biurko nauczycielki. Podchodzę i sru jej przed twarz. Miałem wrażenie, że wyobrażała sobie mnie duszącego się własną krwią...
Jesteśmy Szturmowcami. Żyjemy Razem, Walczymy Razem i Umieramy Razem. Swoje życie poświęciliśmy Służbie.
,,Pogadamy później. Podczas emisji dostaję szczękościsku"- Porucznik Podorozny
„Nie ma rozpaczliwych sytuacji. Są tylko zdesperowani ludzie”.- Heinz Guderian
POWIEDZMY SOBIE UCZCIWIE : Podobnego S.T.A.L.K.E.R.A jak te 3 części już nie będzie. Trzeba zdławić w sobie ten ból i przyjąć to do wiadomości, że S.T.A.L.K.E.R. 2 MOŻE NAS ZAWIEŚĆ.
Możesz stracić wiarę w innych, ale nigdy w samego siebie- Optimus Prime
Ci ludzie pustyni miotający meblami kuchennymi to prawdziwe sku*wysyny matki natury. - Opis Burerów.

Za ten post PRZEMEK ŁOWCA otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kudkudak, trolololo.
Awatar użytkownika
PRZEMEK ŁOWCA
Tropiciel

Dołączenie: 03 Paź 2014, 20:18
Ostatnio był: 15 Lis 2022, 21:51
Miejscowość: Pralnia Samoobsługowa Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 32

Postprzez Pangia w 07 Maj 2016, 15:36

Wróciłem wczoraj z Wrocławia o trzeciej nad ranem, po 7 godzinach za kółkiem, dzisiaj spałem dość płytkim snem do czternastej, wręcz fizycznie mam napuchnięte oczy – a matka się czepia, że w niczym nie pomagam. Rzeczywiście k♥rwa, zmęczyła się wczoraj robieniem absolutnie niczego.

Zawalenie tego tematu narzekaniem o szkole.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Arapskyy w 07 Maj 2016, 16:04

Zepsuły mi się słuchawki.
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2016, 20:13
Ostatnio był: 12 Kwi 2017, 12:59
Miejscowość: Polska
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Postprzez Aoryst w 07 Maj 2016, 17:55

Po 2 calutkich latach bycia zdrowym i opieraniu się chorobom podczas gdy w stanach agonalnych była cała rodzinka, zachorowałem. Na wiosnę, podczas gdy słońce, od byle pierdnięcia wiatru :caleb:
Aoryst
Kot

Dołączenie: 03 Kwi 2016, 13:26
Ostatnio był: 16 Cze 2019, 14:44
Kozaki: 7

Postprzez Arapskyy w 09 Maj 2016, 15:12

Chyba mnie komputer nie lubi, bo nie przetwarza filmów wstawionych na forum. Robię wszystko dobrze kropka w kropkę. ale nie kułwa. On po prostu mnie nie darzy sympatią. Najpierw YouTube. Tak? Potem link wkleić i już. Tak? To tyle ... do widzenia. I strasznie mi się spodenki w dupę wrzynają.
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Postprzez Wiewi0r w 09 Maj 2016, 15:33

Sprawdź, czy link z YT jest z początkiem "http" czy "https", jak to drugie - wywal "s".
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!

Za ten post Wiewi0r otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Arapskyy.
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Arapskyy w 09 Maj 2016, 17:40

Dzięki za pomoc miałem /https zamiast /http :idea:
Awatar użytkownika
Arapskyy
Stalker

Postprzez PanCałka w 10 Maj 2016, 14:14

Żeby dostać hajsy na jakąkolwiek konferencje to trzeba przejść przez pieprzone piekło.

:

Będę musiał w ramach dowodu, że tam byłem zrobić jakiś "namacalny ślad" uczestnictwa w warsztatach :kotek:

:

Warsztaty z metod numerycznych
Strefa: radiochemia, dozymetria, RAW, RBMK-1000 (sterowanie, neutronika, termohydraulika). Mój blog.
физика ядерных реакторов
Awatar użytkownika
PanCałka
Kot

Dołączenie: 18 Gru 2014, 22:33
Ostatnio był: 28 Lis 2018, 15:48
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 7

Postprzez Wayathin w 11 Maj 2016, 20:39

Nigdy InPost mnie nie zawiódł, aż do teraz. Paczka poszła we czwartek, nadal nie dotarła.
Status: leży sobie w hq i czeka na wyruszenie w drogę. No chyba im się coś na mózg rzuciło, pocztą polską przyszła by wczoraj. InPostem powinna być w sobotę/poniedziałek.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez Pangia w 11 Maj 2016, 21:13

To musisz z Pszemkiem konsultować, czemu tak się stało, bo on pracuje w InPoście. W Lublinie, ale to tam drobny szczegół :suchar:
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Alchemik w 11 Maj 2016, 22:38

Ostatnio mam ciągi w pracach. W piątek i niedzielę na imprezy które trwają do nocy, a w sobotę doba na budowie. Nie pośpię na budowie, bo muszę odbijać co 2 godziny punkty elektroniczne. Jak tylko dostanę wypłatę za pilnowanie imprez to kupię jakieś czarne adidasy, bo dostaję kur*icy w glanach. Palce mnie już napie*dalają.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości