przez Gro3a w 18 Paź 2015, 02:48
Ja tam żadnych uchodźców nie widzę. Zdrowi mężczyźni, którzy są w stanie walczyć jadą do "ojropy" bo tu dają większy socjal. Skrajne lewactwo niech nie odnosi się do "polskich uciekinierów" którzy uciekali na bliski wschód. Oni szli walczyć na obcym terytorium i walczyli za idee wolności. Ci "islamscy uchodźcy" to bojownicy "państwa islamskiego" i mieszanina nierobów nie znających się na żadnym fachu. Ta ku*wa Merkel zapomniała, że europa wschodnio-południowa to nie peryferie niemiec. Szkopy zapomniały, że Polska, Czechy, Słowacja i Węgry to nie część niemiec i jako państwo mamy własną konstytucję. A unia to coś, co uzgadnia się między jej członkami, a nie narzucane z góry prawa, które mamy przestrzegać. Jak zapraszam gości do swojego domu, to nie rozsyłam ich po sąsiadach, ponieważ to nie ładne. A ta Kopaczowa to nawet krzty honoru nie ma. Robi wszystko, co ta niemka i Tusk powie. Żeby w naszym kraju było dobrze, trzeba zastosować politykę Wiktora Orbana wobec polityki europejskiej. Nie dajmy się omamić rządowi, który nie szanuje praw własnych obywateli, a zajmuje się mniej ważną polityką imigrancką, która może jeszcze bardziej pogorszyć sytuację gospodarczą w naszej ojczyźnie i innych krajach wyszehradzkich.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...