Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Universal w 21 Sty 2015, 18:45

Kurwełe, chciałem sobie grę kupić na Steamie. Zabrakło mi czterech eurocentów na paypalu, muszę czekać kolejne dwa dni na kolejny przelew. No, ale ci mają żydowskim targiem 4,54 zł/1 euro, zamiast 4,31 które wyskakuje w Góglu. Psia ich mać :/ I jeszcze zadanie na statystykę w R, czego w sumie nie kumam co i jak mam zrobić :mad:

PS I jeszcze skończyła się 75% promocja na zestaw gier Paradoxu :facepalm:

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Soviet.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1052

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 21 Sty 2015, 20:46

Huehuehue
PaySafeCard było se za 2 dychy kupić, tylko nie pamiętam, czy da się mieszać różne środki płatnicze. Ale nawet gdyby, to i tak świstek od PSC jest wielokrotnego użytku tj. PIN piszesz dopóki, dopóty nie wyczerpiesz nominału, więc jakoś pewnie się da to opłacić :P
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez paintball_0 w 21 Sty 2015, 23:57

Powiem jedno: karta płatnicza pozwalająca na bezpośrednie płatności na Steam. Wolę IM dawać moje dane niż jakiemuś pajpalowi.

Problemów pierwszego świata ciąg dalszy: miałem dzisiaj wstać o 7:00, żeby jedną rzecz załatwić jak najszybciej. Wstałem po 10:00 i goowno załatwiłem...
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez Universal w 22 Sty 2015, 00:47

A Wy rozumicie, że miałem tam stary, "zalegający" hajs i chciałem go wykorzystać? :caleb: Stare dzieje reklam z Wojen Frakcji :suchar:

Tak czy inaczej poradziłem sobie w inny sposób, gdzieś grzebiąc we wnętrznościach PP i przeliczając najpierw dolany (dość istotna część mego majątku internetowego, tj. kilka) na złotówki, potem złotówki na euro. O dziwo okazało się więcej, niż gdyby automat przeliczył. Porypane, ale jeszcze dwa złote mi zostały :E

Z innej beczki, acz wciąż w temacie wkurwów wszelakich - podobnież jak paintball gówno załatwiłem, a terminy zaliczeń coraz krótsze :(
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Postprzez szm w 24 Sty 2015, 11:29

E tam Uni. Nie przejmuj się i nie puakaj po nocach, albowiem ja podobne problemy mam. W poniedziałek 2 zaliczenia (jedno z prawa dyplomatycznego i konsularnego), we wtorek rano poprawa pierwszego koła z międzynarodowych rynków finansowych, potem o 14 pierwszy termin z drugiego koła, we czwartek kolejne zaliczenie, do tego seminarium na które trzeba zanieść rozdział magisterki. I tak dalej, i daj dalej.. dodając do tego pracę zawodową to grafik zapchany mam do grudnia 2039 roku. :caleb:
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 22 Wrz 2024, 15:29
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Universal w 24 Sty 2015, 11:37

Panie dzieju:

- niedziela 24:00 - statystyka, termin wysłania poprawę pracy
- wtorek 14:00 - "obronić" tę pracę
- środa 10:00 - poprawka koła z angielskiego, bo śmiesznie uwaliłem; 18:00 - pokazać zaliczony kurs... htmla :E szkolnictwo wyższe takie zaawansowane :piesek: z tego dziadostwa mam ledwie 38%, jeszcze parę godzin roboty
- czwartek 12:00 - koło, 16:00 - koło
- piątek 8:00 - być może kolejne (czwarte) podejście do statystyki
- sobota 24:00 - termin wysłania modelu bazy danych (jakieś szajsy)
- 4 II - egzamin statystyka
- 9 II - egzamin bazy danych
- 10 II, 10:02 - termin oddania poprawionej mapy

Po drodze jeszcze robota i parę innych dupereli, o których zapomniałem. Mam tak dużo czasu wolnego, że sprzedaję go w butelkach (po wódce) :caleb:

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Postprzez szm w 24 Sty 2015, 11:57

Ja i tak jestem bardziej poszkodowany przez system szkolnictwa wyższego. To co żem napisał to tylko wstęp na ten tydzień. Sesja zaczyna się 9.II :caleb:
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 22 Wrz 2024, 15:29
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Adam w 24 Sty 2015, 15:43

W tym tygodniu mam 3 pisemne zaliczenia, jedno ustne i jeden referat. W następnym dwa pisemne i praca proseminaryjna do końca lutego. Ja wszystko pójdzie git, pół lutego wolnego :/
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Gro3a w 26 Sty 2015, 23:19

Wpienia mnie, że jeden alledrogowicz zrobił mnie w bambuko. Przerabiam swoją cymę na AKMa i zamówiłem sobie łoże przednie ze sklejki (przynajmniej takie było na zdjęciu) no i dziś przyszło... ale z litego drewna :facepalm: żeby jeszcze koleś napisał na aukcji, że ma tylko z drewna to bym nawet nie brał. Więcej nic nie kupię na tym ciulowym portalu, bo już drugi raz mnie wydymali...
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 15 Lis 2024, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez LSkiper w 27 Sty 2015, 23:18

Nieziemsko mnie wku*wiło to, że dzisiaj jakąś godzinę temu przyszła mi młodsza siostra (1,5 roku) i wyje*ała mi pół litra herbaty na klawiaturę i myszkę, bo mam tak, że jest łóżko, naprzeciwko niego telewizornia 32', podłączony pod nią komputer, a obok łóżka pufa i na niej generalnie trzymam sobie na 2 letnim CDA herbatę. postawiłem obok myszkę i klawę, i poszedłem do łazienki. wracam po ok. minucie i zastałem wylaną na dywanik herbatę, i zalaną w piz*u klawiaturę i myszkę. Myszka i klawiatura zamówiona, wszysciutko na kabel, więc nie będę musiał już się je*ać z bateriami i innym gównem.
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/MSI Radeon RX 6700XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 17 Lis 2024, 02:58
Miejscowość: Posen
Kozaki: 38

Postprzez Wiewi0r w 30 Sty 2015, 14:40

Mała kompilacja z ostatnich czasów, wpieniają mnie:
Współlokator z jego dziewczyną; Moje własne lenistwo - materiał leży i się kurzy, to raz. Obiecałem sobie do końca stycznia dokończyć chociaż tę jednę opkę - i będzie :kupa:; Wydatki, niespodziewane wydatki wszędzie; Dzisiejsze zaliczenie - były naprawdę podstawy podstaw, a ja głupi siedział po nocy - do tego odpytka zaczęła się dość wcześnie, więc miałem spóźnione wejście.
Mało brakowało, a byłbym pytany telefonicznie. :caleb:
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Pangia w 30 Sty 2015, 15:29

Wszystko ładnie wyzaliczane. Wszystko – poza matmą, która jest kontynuowana w przyszłym semestrze, więc zostaje albo bujanie się za babką przed egzaminem, albo bin Laden w spódnicy we własnym domu :/
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości