- Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
- Nieznajomy X.
Koleś napisał(a):djcycu napisał(a):Co do języków to nie ma się czego wstydzić. To tylko język. Każdy ma swoje uroki.
Całkowicie się zgadzam. Tyle, że nie rozumie tego większość młodzieży. Nie słuchasz popu? Nie jesteś fajny. Nie masz nowych Nike'ów? Nie jesteś modny. Nie masz smartfona? Jesteś biedny. Tak to wygląda. Żeby dziś być fajnym, trzeba być takim jak każdy. Nie możesz być inny.
Koleś napisał(a):Uczę się rosyjskiego. Mam książki. I trochę się wstydzę gadać o tym przy kolegach, bo wiadomo za co uchodzi Rosja w społeczeństwie dzisiejszej młodzieży. Tak samo nie rozgaduję, że zbieram różne stalkerskie gadżety.
Adam napisał(a):Momentami, jak siedzę pośród swoich rówieśników i ewentualnie młodszych, to czuję się jak staroświeckie piąte koło u wozu. Każdy z nich, nos w smartfonie,
Adam napisał(a):jesteśmy oryginałami, świrami. Cieszy mnie to, bo jesteśmy non-konformistami.
Tajemniczy napisał(a):Ludzie zawsze będą krzywo patrzeć za tymi co idą pod prąd zamiast z prądem.
Tajemniczy napisał(a):, a dziwactwem uczenie się "wrogiego" języka czy posiadaniem dziwnego hobby...
Grzechu300 napisał(a):No i co z tego? Ja mam fajne hobby, nie dziwne - latam po ruinach w kombinezonie stalkera - w dupie mam to, kto co sobie o mnie myśli. Rób to co lubisz
Grzechu300 napisał(a):ludzie potrafiący siedzieć na fejzbuku 24/7 i sprawdzać, co inni robią
djcycu napisał(a):Bieganie w kombinezonie po ruinach o ile nie widać kręcącej obok filmu osoby zwykle kojarzy się z problemami głowy. Tylko dla mnie ciekawe jest czemu nadmierne upijanie się osób dorosłych, wariacka jazda czym się da, chodzenie (przepraszam) na ku*wy jest uważane za normalność? Wymienić mogę masę takich głupot.
User X napisał(a):To jest właśnie Polska, jak ktoś ma jakieś hobby to odrazu zgnoic, skrytykowac, zwyzywac od hien itd.(...) U nas to jedyne hobby ktore jest akceptowane to picie, chodzenie na dziwki i mecze. Ale jestesmy prymitywni...
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 5 gości