- Za ten post impulse_101 otrzymał następujące punkty reputacji:
- Universal.
Gizbarus napisał(a):Znakomicie - od tego tylko krok brakuje do robienia obozów pracy i dokonywania rozbiorów
Gizbarus napisał(a):Nie wiem, Polska ma się stać drugim międzynarodowym terrorystą, jak USA, według ciebie?
Gizbarus napisał(a):Gadając takie pierdoły zapominasz o tym, że przede wszystkim jesteś CZŁOWIEKIEM, a nie polaczkiem, uesańczykiem, ukraińcem czy kim innym. No, chyba że już nic ludzkiego w tobie nie zostało.
djcycu napisał(a):potem zaczęto plądrować urzędy i niszczono akty spraw
djcycu napisał(a):Nikt z zewnątrz na tym nie powinien korzystać.
impulse_101 napisał(a):Gizbarus myślę ze nie bardzo mamy wybór, albo staramy się zdominować innych albo zostaniemy zdominowani tak jak ma to miejsce w niedawnej przeszłości.
impulse_101 napisał(a):nie wiem nie jestem politykiem ani nie mam całościowego obrazu sytuacji ale z pewnością jakieś pole manewru istnieje.
Gizbarus napisał(a):Impulse - przez takie podejście polityka wygląda właśnie tak, jak wygląda.
Gizbarus napisał(a):w kontekście nacjonalistycznym. I nie przepadam za nacjonalistami.
Gizbarus napisał(a):Polityka JEST chora. Widać to zresztą w tym, co powiedziałeś o polityce - liczy się zimna krew, wyrachowanie, cynizm i efekty. Dążmy do celu za każdą cenę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości