Wojas21 napisał(a):Do czego to doszło że rodowity szwed dostaje baty za krytykę muslimów i innej hołoty zalewającej ojczyznę.
Czekam tylko jak posypią się głowy lewaków, gdy zacznie obowiązywać prawo szariatu. Multi-kulti, ku*wa
.
Byłem w Szwecji... Tam mogłem spać w otwartym aucie w lesie na dzikusie i nic się nie miało prawa wydarzyć. Chwilę później okradziono mojego kolegę ładunku, potem znów okradziono drugiego z paliwa i to na bazie firmy! Parę tygodni później znaleziono otrutego gazem duńczyka w szoferce a o przestępstwach typu rabunki, pobicia itd które spotykają normalnych obywateli już nie wspomnę... Najlepsze jest to że policja sobie tam z tym nie radzi, boi się wręcz bo tam nigdy tak nie było. Dom od domu po wioskach jest oddalony czasem ładne paręnaście kilometrów, w tych domkach często się palą w oknach lampki by ktoś mógł trafić jak ma problem a teraz? Teraz się to pewnie zmieni...
Multi-kurwa-kulti... Brukselskie pajace żyją w betonowej dżungli i w pizdach mają co pocznie inny obywatel innego kraju. Kasa, kasa, kasa wpływy, wpływiki, wynaturzenie, sodoma i narkotyki... Cała unia!