Boras napisał(a):No.. Nareszcie temat w ktorym sie moge troche wypowiedziec Oczywiscie nie porownuje siebie do ciebie, bo raz ze wypadlbym slabo , dwa zupelnie inne rodzaje muzyki
lubie zabawe (dobra) ARPami tobie to ladnie wyszlo, a poza tym niesamowicie dobrze (podejzewam ze nieswiadomie) masterring ci wyszedl. Zbalansowanie dzwiekow poprostu na poziomie zawodowcow, wszystkiego bardzo dobrze sie slucha, kawalek jak mniemam mialbyc bardzo spokojny i monotonny (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) i taki wyszedl.
Boras napisał(a):Przyczepic sie w zasadzie niema do czego, jedno co mi sie nie podoba (ale to tylko ze wzgledu na moje upodoania muzyczne) to melodia ... Rozwinalbym ja poprostu, bo po wejsciu dzwoneczkow, juz nic sie nie zmienia w melodii (nie licze rozwijania sie "dzwoneczkow")
Boras napisał(a):Jakiego rodzaju muzyki sluchasz? i jaki rodzaj muzyki bedziesz tworzyl , bo bardzo chetnie nawiazalbym wspolprace
Boras napisał(a):Naprawde baaardzo , baaardzo ladnie zarowno i technicznie jak i "merytorycznie" (z braku lepszego okreslenia, chodzi mi o to ze pomysl dobry) nerka
Boras napisał(a):po przesluchaniu tego po raz milionowy dochodze do wniosku ze bit by mogl sie troche zmienic, ew. jakis hat dojsc
Boras napisał(a):(i dobra rada (nie moja) wywal od razu wszystkie dzwieki "wbudowane" w program, bo zdaje mi sie ze slysze FLowskiego snare'a, i staraj sie tworzyc wlasne presety, chociazby zmieniajac stare efektami, bo jesli ktos tworzy w tym samym programie, albo na tym samym pluginie, to bezproblemu rozpozna (polecam ABSYNTHA!!!))
ThreeZ napisał(a):[Kilka zmian... ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości