Witam forumowiczów i stalkerów !
Jako że jestem ogromnym fanem STALKER'a oraz wszelakich tego typu zainteresowań tj. elektrownie, opuszczone lokacje (budynki, miejscowości itp.), straszne miejsca, postanowiłem że pojadę do Żarnowca i się trochę sfilmuję ;p Chcę pokazać jak teraz wygląda elektrownia, w internecie mało jest filmów co do Żarnowca (tylko z 05roku). Wyprawa zakończyła się pomyślnie, choć miałem nadzieję że dostanę się do miejsca gdzie miał spoczywać reaktor, lecz jest to niemożliwe gdyż wszędzie jest woda (może zimą przyjadę kiedy będzie zamarznięta). Tak czy siak polecam zwiedzić to miejsce (klimat naprawdę świetny). Nawet do głowy wpadło mi żeby artefakty szukać ;| no i znalazłem ! Piłeczkę golfową wśród zieleni w niedokończonej budowli elektrowni atomowej (jak to brzmi ;p). A to dziwne, wszystko zalane a tutaj troszkę trawki wyrosło. Zona jest tajemnicza stalkerzy, pamiętajcie ;d
Tutaj film:
http://pl.youtube.com/watch?v=Ipagaii7pfg
Życzę miłego oglądania, mam nadzieję że film Wam się spodoba smiley Pozdrawiam, a komentarze są jak najbardziej widziane.. Negatywne czy pozytywne, wszystkie przyjmę z uśmiechem na twarzy, tutaj na forum jak i na portalu youtube.