xKoweKx napisał(a):Od wielu lat CD Action ;d Właśnie dorwałem nowy numer :> Z ciekawości kupiłem co tam napisali o ARMA'ie 2 :>
wszelkie książki o narkomanach, ćpunach etc.
Aha, no i "Lalka" B.Prusa jest fajna :F
Przemek77 napisał(a):xKoweKx napisał(a):Aha, no i "Lalka" B.Prusa jest fajna :F
xKowekx - to chyba tylko Ty i ja mamy takie zdanie. Wszyscy psioczą na tą - bardzo dobrą skądinąd - książkę. Moim zdaniem nie umywa się do niej np. głupawy i autoplagiatorski Sienkiewicz.
Ppor. Wasiłow napisał(a):PANA (szacun, winko stawiam) Andrzeja Pilipiuka. Nie wiem ilu z was słyszało o jego działach... ONE SĄ PO PROSTU PIĘKNE (łzy w oczach). Po prostu Egzorcysta i Kozak rules!
Terminus napisał(a):Ppor. Wasiłow napisał(a):PANA (szacun, winko stawiam) Andrzeja Pilipiuka. Nie wiem ilu z was słyszało o jego działach... ONE SĄ PO PROSTU PIĘKNE (łzy w oczach). Po prostu Egzorcysta i Kozak rules!
Jak nie chcesz skończyć jak Bardaki, to nie imputuj nam nieznajomości Jakuba i Semena, bo kuszokołkownica już narychtowana i jakaś cytrynka z przyklejonym Leninem się znajdzie...
A 'Przez ciemne zwierciadło'? to chyba jedna z moich ulubionych, no i opowiadania (np. 'Roog'!!).Quinn napisał(a):Blade Runner", zwany czasem "Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?" - moja ulubiona książka,(...) Do tego "Opowiadania najlepsze", "Ubik", "Zapłata"
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości