Rozumiem, że patch też trzeba zainstalować ? W końcu coś co utrudnia rozgrywkę
I jeszcze jedno, skoro mod jest jeszcze w fazie produkcji, często zdarzają się jakieś bugi czy all działa raczej bezproblemowo ?
Edit.1 W jaki sposób można włączyć rosyjską czcionkę w grze ? Nawet instalator raczy mnie kwiatkami zamiast cyrylicy hm
Edit.2 Może komuś to pomoże. Zmieniłem sobie na język rosyjski dla aplikacji non-Unicode i jest już ok

Teraz przynajmniej zaczytam, co instaluję
Edit.3 Co się rzuca od razu na język, to fakt, że gra jest znacznie trudniejsza

Niestety nie wczytują mi się w ogóle opisy nowych przedmiotów
Tak to wygląda

Edit.4 Są jeszcze jakieś osoby, u których również wystąpił taki problem ? Dziwi mnie brak opinii w temacie, gdyż mod jest świetny. W końcu coś, co znacznie utrudnia rozgrywkę i trzeba wykrzesać z siebie trochę więcej (a może właśnie to jest problemem

).
Edit.5 Admin wspomóż coś

Korzystanie z harmonijek, radia, gitary itp. też nie działa. Instalkę mam z polskim audio. Opisy nowych przedmiotów też się nie wczytują. Nie mam pojęcia, co zrobić z tym fantem. Przecież mam taką samą grę co Ty

Edit.6 Dodałem do moda plik localization.ltx ze wskazaniem na rosyjską wersję gry. Okazuje się, że opisy teraz działają jak trzeba, lecz całość jest po rosyjsku. Zatem problem leży w lokalizacji gry. Tylko jak teraz zrobić, aby rosyjskie opisy zaczytały się do polskiej wersji ?
Edit.7 Jadę na rosyjskiej wersji gry i jest super. Pozostaje mi tylko podziękować Pani Wrońskiej od rosyjskiego, że nas tak w liceum katowała z tego przedmiotu
Pozdrawiam