Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Witam, ostatnio zainstalowałem Misery i chciałem do tego zainstalować jeszcze mod The Armed Zone lecz gdy włączam grę to wyskakuje mi błąd X-Ray Engine i za nic nie mogę tego rozwiązać. Tu są logi
Wygląda na to, że masz braki w plikach w tym miejscu: {\Stalker Zew Prypeci\gamedata\configs\weapons\upgrades\w_svu_nimble_up.ltx} Polecam przeinstalować Misery i The Armed Zone lub nawet ściągnąć jeszcze raz oba mody.(jeśli paczki są wybrakowane)
Bo jeżeli masz na to zbyt powolny internet, to możesz też spróbować za pomocą 7-zipa sprawdzić sumę kontrolną archiwów z modami i porównać z tą, którą twórcy podają na stronie moda na ModDB...
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny) Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ
[up_gr_firstab_svu_nimble] elements = up_firsta_svu_nimble
[up_gr_firstcd_svu_nimble] elements = up_firstc_svu_nimble
[up_gr_firstef_svu_nimble] elements = up_firste_svu_nimble, up_firstf_svu_nimble
[up_gr_seconab_svu_nimble] elements = up_secona_svu_nimble
[up_gr_seconcd_svu_nimble] elements = up_seconc_svu_nimble, up_second_svu_nimble
[up_gr_secone_svu_nimble] elements = up_secone_svu_nimble
[up_gr_seconf_svu_nimble] elements = up_seconf_svu_nimble
[up_gr_thirdab_svu_nimble] elements = up_thirda_svu_nimble
[up_gr_thirdcd_svu_nimble] elements = up_thirdc_svu_nimble
[up_gr_fourtab_svu_nimble] elements = up_fourta_svu_nimble
[up_gr_fourtcd_svu_nimble] elements = up_fourtc_svu_nimble
[up_gr_fourtef_svu_nimble] elements = up_fourte_svu_nimble, up_fourtf_svu_nimble
[up_gr_fifthab_svu_nimble] elements = up_fiftha_svu_nimble
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Za ten post Provski otrzymał następujące punkty reputacji:
Witam. Mam problem z modem misery, mianowicie przy praktycznie każdej próbie włączenia gry wyrzuca mnie ona do pulpitu. Ma to miejsce gdy gra się już załaduje. Raz udało mi się uruchomić grę z modem jednak niedługo po tym wyrzuciło mnie przy próbie szybkiej podróży. Wie ktoś co mogę z tym zrobić?