No właśnie nie... ten visual z freedom na końcu zamieni mi zwykłego "moro" fara na tego z wolności, który to też działa na 100% poprawnie...Może maestro mp5Ing przeoczył dodanie mesh'ów od zwykłego :moro: Far'a, bo innych pomysłów już nie mam. W pliku far15.ltx figuruje tez opis racer445 - tak był nazwany w configach Far15 w vaniliowym Misery, ale po wpisaniu tej nazwy w ścieżce visual i visual item, wywala grę z opisem, że nie ma odp. mesh'ów...Taka sytuacja...Kit z tym...
CZEKAM na MISERY 2.2 teraz już.
Hitfan: tak naprawdę wprowadziłem kosmetyczne zmiany, nie ma czym sie chwalić. Z tego co pamiętam na szybko:
- zwiększyłem obrażenia dla broni kaliber 9x39mm, leciutko dla H&K G36 i G36c, zmniejszyłem dla Far'a właśnie;
- zmieniłem amunicję dl SV-98 na 7,62 x 54 mm,
- pozmieniałem dźwięk wystrzału M4A1 i przede wszystkim granatnika m203, bo był obłędny,
- animacje biegu dla Vintoreza, FN-Fal Para, Sig'a 552, animacje odpoczynku dla VSS od Żwawego (Tide'a),
- przybliżenie kolimatora dla G36c, żeby był jak w innych broniach z kolimatorem,
- i troche innych pierdółek, ale jak mówię "sziet" to nie modderka, niestety.
PROŚBA: szukam fajnego modelu z animacjami do CoP/Misery, SR25 albo M110 SASS, może ktoś coś zarzuci, to chyba jedyna broń, której mi brakowało w Misery + TAZ 1.74