przez Pangia w 31 Paź 2016, 22:25
1. Lista broni, najpewniej podmienionych za te z Misery, bo spora ich część z listy to bronie już zawarte w modzie.
2. Historia wersji, bardziej nas interesuje druga część, bo pierwsza, jak się domyślam, tyczy się starej wersji, której już tam nie ma (ruski stan umysłu x1).
3. Lista płac.
4. Lista poprawek do moda, jakie trzeba zainstalować po zainstalowaniu samego moda, bez linka do pobrania (ruski stan umysłu x2).
5. Sposób instalacji, uwagi itp. Może ktoś zmyślniejszy to szybciej przetłumaczy, ja już ledwo na oczy patrzę, poza tym umiem tylko transkrybować cyrylicę na alfabet łaciński.
6. Linki do pobrania (ruski stan umysłu x3).
7. Linki do czegoś jeszcze, jeśli dobrze sobie poszukałem to pierwsze to inne siatki celownicze, a drugie coś z TAZ-em, chociaż nie wiem, co, bo…
8. …tutaj jest informacja, że mod nie działa z TAZ-em (ruski stan umysłu x4), ponadto mamy listę dodanych/podmienionych kombinezonów tak zupełnie znikąd przypiętą właśnie tutaj (ruski stan umysłu x5).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
-
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
- mayer99, mietek1986.