To ja jestem jakiś Janusz ekonomii, u mnie storublówki po 100 rubli, jak w pysk dał.
A o jedno zero to można skrócić bez pierdół z walutą, bo takie zdjęcie rodzinne, talia kart, zepsuta amunicja i temu podobne klamoty w tej chwili kosztują poniżej stówy, to jak zabierzesz więcej niż jedno zero to się trzeba w ułamki bawić albo wszystko do jednego zaokrąglić. Za to poniżej dyszki jeszcze nic nie widziałem, chyba nawet pojedynczy nabój 9x18 wyjdzie nieco drożej (a jednego przeca nie idzie kupić, "tyko do hultu", cytując kitajca ze Stadionu. [*}RiP [w sensie RiP stadion, bo koleś raczej żyje]).
Są na tym forum twórcy jakoś obecni, dobrze pamiętam, nie?
I tak mi się jeszcze przypomniało coby spytać, rozwiązał ktoś
w całości zagadkę ze schowkami Aluna? Sam odnalazłem 5 (przez zwykły odruch zaglądania, przypadkiem).
Jednak nieszczególnie umiem je połączyć do kupy, myślałem, że te notki mają wskazywać położenie kolejnego schowka, ale trochę średnio mi to pasuje.
Dokopałem się do starego posta samego Aluna na ModDB, gdzie pisze on, że było 10 schowków i 9 zagadek, ale z tego co wyczytałem, i później tak jakby się potwierdziło, część z nich została usunięta, chyba jeden czy dwa dodane gdzie indziej.
If they did change them, well it doesn't surprise me because they/he always kept changing my shit.
Link do ww posta w dyskusjiTak więc, ktoś coś? I nie interesuje mnie zawartość czy konkretna, wskazana paluchem lokacja ewentualnych pozostałych schowków, po prostu boli mnie nierozwiązana zagadka. Albo niech mi ktoś pokaże sens albo udowodni że go nie ma. Z góry ślicznie dziękuję.