dawidg93 napisał(a):Jaką masz wersję moda? Kiedyś miałem taki problem na Brazie 1.6.1; rozwiązanie:
Ściągnąłem Braza 1.6, wkleiłem wszystko do gamedaty, dałem żeby nie podmieniał takich samych plików i... i zadziałało
Mam nadzieję, że u Ciebie jest taka sama przyczyna
zielas napisał(a):Witam, mam problem z sluchaniem muzyki. W playerze kazdy utwor trwa 0:00min , wiecie moze co zrobic? pomyslalem ze to przez brak pliku "ui_extra_elements.script", ktory jest wymagany do dod.wlasnej muzyki.
[...]
PS.
Podobno jest jakis Fix "naprawiajacy najemnikow" zeby nie strzelali do nas gdy wbijamy do ich bazy. Jak ktos ma link to moglby podac? Jesli ktos zna rozwiazanie tego problemu bez fixa to tez prosze zeby napisal tu co zrobic.
FATAL ERROR
[error]Expression : no_assert
[error]Function : CXML_IdToIndex<class CPhraseDialog>::GetById
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\xml_str_id_loader.h
[error]Line : 112
[error]Description : item not found, id
[error]Arguments : zat_sich_minigame_21_point_dialog
Error Reason:
----------------------------------------
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\GSC World Publishing\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ďđčď˙ňč\bin\xrCore.dll" at 001B:005AEAFE, xrDebug::backend()+174 byte(s)
User Message:
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ...r. - Çîâ Ďđčď˙ňč\gamedata\scripts\sgm_dialogs.script:387: attempt to index global 'outfit_out_slot' (a nil value)
System Error:
0x00000012 - Brak dalszych plików.
Registers:
EAX=41147A28 EBX=0012EDF4 ECX=41147A30 EDX=41147B6C
ESI=005DC8D0 EDI=0012EE04 FLG=00200212
EBP=0012ED60 ESP=0012DD58 EIP=005AEAFE
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000
SPOLSZCZENIE 3w1 SGM/BRAZ/FREE CHOICE [1.6 + FIX] update 28.07.2010
http://www.sendspace.com/file/ds832f
http://www.mediafire.com/?ihtcd5kroxamb6r
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:838: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość