FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : .... - call of pripyat\gamedata\scripts\xr_logic.script:336: attempt to index field '?' (a nil value)
FATAL ERROR
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Description : .... - call of pripyat\gamedata\scripts\xr_logic.script:939: bad argument #1 to 'gfind' (string expected, got nil)
! Can't find texture 'wpn\aks74_w_kollim\red'
compiling shader model_def_lplanes_1
compiling shader model_distort4ghost_1
compiling shader model_distort_3
! Invalid ogg-comment version, file: e:\thq\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_ak105\ak105_shoot_0.ogg
! Invalid ogg-comment version, file: e:\thq\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_ak105\ak105_shoot_1.ogg
! Invalid ogg-comment version, file: e:\thq\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_ak105\ak105_shoot_2.ogg
! Invalid ogg-comment version, file: e:\thq\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_ak105\ak105_shoot_3.ogg
! Missing ogg-comment, file: e:\thq\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_ak47\ak47_reload.ogg
compiling shader model_def_lplanes_3
compiling shader model_distort_0
! Unknown command: dump_infos
intro_start game_loaded
* MEMORY USAGE: 441806 K
* End of synchronization A[1] R[1]
intro_delete ::update_game_loaded
FATAL ERROR
[error]Description : .... - call of pripyat\gamedata\scripts\xr_logic.script:336: attempt to index field '?' (a nil value)
k4r00 napisał(a):
Mam problem z dodaniem własnej muzyki do SGM. Mianowicie nie moge znaleźć pliku ui_extra...itd. o którym mowa w pierwszym poście. Po prostu nie mam tego pliku. Mam tylko ten mod zainstalowany i żadnych innych.
Z góry dzięki
Bartonik napisał(a):A ja mam dziwny problem jak dochodze do skadowska, i jak wchodze do statku biore pierwsza misje i już wychodze z statku to nie moge wyciągnąć broni.
Z góry dziękuje
zielas napisał(a):Witam, mam problem z sluchaniem muzyki. W playerze kazdy utwor trwa 0:00min , wiecie moze co zrobic? pomyslalem ze to przez brak pliku "ui_extra_elements.script", ktory jest wymagany do dod.wlasnej muzyki.k4r00 napisał(a):
Mam problem z dodaniem własnej muzyki do SGM. Mianowicie nie moge znaleźć pliku ui_extra...itd. o którym mowa w pierwszym poście. Po prostu nie mam tego pliku. Mam tylko ten mod zainstalowany i żadnych innych.
Z góry dzięki
k4r00, wiesz moze czemu nie ma tego pliku?
jak ktos wie jak rozwiazac problem z muzyka ktoram ma dlugosc 0:00 prosze o pomoc.
z gory thx.
PS.
Podobno jest jakis Fix "naprawiajacy najemnikow" zeby nie strzelali do nas gdy wbijamy do ich bazy. Jak ktos ma link to moglby podac? Jesli ktos zna rozwiazanie tego problemu bez fixa to tez prosze zeby napisal tu co zrobic.
PS2.
Jesli byly juz takie problemy opisane na tym forum to sry ze jeszcze raz je opisuje.
zielas napisał(a):Bartonik napisał(a):A ja mam dziwny problem jak dochodze do skadowska, i jak wchodze do statku biore pierwsza misje i już wychodze z statku to nie moge wyciągnąć broni.
Z góry dziękuje
Musisz kawalek odejsc od statku. Ewentualnie mozesz wcisnac ESC i wziac "opcje SGM", nastepnie zaznacz opcje "wyciaganie broni w bazach" i zastosuj. Powinno byc ok.
------
zna ktos odp na moje problemy?zielas napisał(a):Witam, mam problem z sluchaniem muzyki. W playerze kazdy utwor trwa 0:00min , wiecie moze co zrobic? pomyslalem ze to przez brak pliku "ui_extra_elements.script", ktory jest wymagany do dod.wlasnej muzyki.k4r00 napisał(a):
Z góry dzięki
k4r00, wiesz moze czemu nie ma tego pliku?
jak ktos wie jak rozwiazac problem z muzyka ktoram ma dlugosc 0:00 prosze o pomoc.
z gory thx.
PS.
Podobno jest jakis Fix "naprawiajacy najemnikow" zeby nie strzelali do nas gdy wbijamy do ich bazy. Jak ktos ma link to moglby podac? Jesli ktos zna rozwiazanie tego problemu bez fixa to tez prosze zeby napisal tu co zrobic.
PS2.
Jesli byly juz takie problemy opisane na tym forum to sry ze jeszcze raz je opisuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości