aduh napisał(a):Jeszcze jak by się dało wrzucić absolute_structures i absolute_nature byłoby idealnie.
Da się zrobić ?
Cromm Cruac napisał(a):aduh napisał(a):Jeszcze jak by się dało wrzucić absolute_structures i absolute_nature byłoby idealnie.
Da się zrobić ?
Absolute Structures i Nature to tylko tekstury więc je po prostu zainstaluj. Nie gryzą się z niczym.
aduh napisał(a):Cromm Cruac napisał(a):aduh napisał(a):Jeszcze jak by się dało wrzucić absolute_structures i absolute_nature byłoby idealnie.
Da się zrobić ?
Absolute Structures i Nature to tylko tekstury więc je po prostu zainstaluj. Nie gryzą się z niczym.
niestety po zainstalowaniu plików w gamedata po wczytaniu save'a nastepuje bluescreen ...
czy ma to może związek z tym, ze w opcjach graficznych mam ustawione pelne oswietlenie rozszerzone (dx9) ?
p.s. gra na czystym Sigerous Mod 1.6 (z fixem) pracuje bezproblemowo
Cromm Cruac napisał(a):Eee. no ja gram na DX9 (rozszerzone) i nie mam żadnych problemów a co chwile instaluję inną wersję Nature jak mi się już jakaś pora roku znudzi.
O CTD to już słyszałem z powodu niewystarczjącej ilości RAMu ale blue screen???
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości