Grzechu300 napisał(a):poczciwe bandosy od razu przypadły do krzaków, zabrały mój kanister i ruszyły dalej, niespiesznym krokiem. A to chciwe bydlaki.
Grzechu300 napisał(a):2.Misery postanowiło mi zespawnować w anomalii Żelazny Las - z pięć pijawek, sporą ilość burerów, zombi,dwa kontrolery, chmarę psów i nibyolbrzyma.
3.We wspomnianej anomalii Żelazny Las występuje tajemnicze niebieskie światło - ja rozumiem, że to niby oddziaływanie psioniczne czy coś takiego, ale owe "światło" nie daje absolutnie żadnej szansy ucieczki - zatrzymuje postać w miejscu, i nagle traci się całe życie.
4.Najemnicy w Leśniczówce (tam, gdzie następuje przeszkodzenie transakcji) potrafią strzelać przez ściany.
5. Kolejny przykład zasięgu - stojąc na Szewczenko byłem ostrzeliwywany przez bandytów stojących bodajże w okolicach Stacji Krug.
Misery jest genialne, ale błędów ma mnóstwo - wiem, że to tylko modyfikacja, ale to naprawdę czasem odrzuca.
Grzechu300 napisał(a):
2.Misery postanowiło mi zespawnować w anomalii Żelazny Las - z pięć pijawek, sporą ilość burerów, zombi,dwa kontrolery, chmarę psów i nibyolbrzyma.
Grzechu300 napisał(a):3.We wspomnianej anomalii Żelazny Las występuje tajemnicze niebieskie światło - ja rozumiem, że to niby oddziaływanie psioniczne czy coś takiego, ale owe "światło" nie daje absolutnie żadnej szansy ucieczki - zatrzymuje postać w miejscu, i nagle traci się całe życie.
Grzechu300 napisał(a):5. Kolejny przykład cudownego zasięgu - stojąc na Szewczenko byłem ostrzeliwywany przez bandytów stojących bodajże w okolicach Stacji Krug.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości