[MISERY]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [MISERY]

Postprzez Krzyk19 w 30 Lip 2014, 17:31

Proszę cię... nie rób sobie ze mnie żartów. Naprawdę potrzebuję jakiejś dobrej pukawki. Jestem teraz na etapie ochrony Topola i jego grupy podczas badań popieliska za kopaczi, ale gra mi najebała akurat w tym miejscu i specjalnie teraz armie zombi. Dlatego szukam czegoś wielkokalibrowego, szybkostrzelnego i może z jakimś granatnikiem.
Czy w Misery bronie od Zwawego są takie same jak w vanili?
Krzyk19
Tropiciel

Dołączenie: 25 Sty 2014, 19:48
Ostatnio był: 02 Sty 2018, 11:38
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 53

Reklamy Google

Postprzez Pangia w 30 Lip 2014, 17:45

Tak. Ceny się różnią, ale bronie są te same. A „armię zombi” zdejmujemy Coltem z tłumikiem. Albo i nawet nożem możesz, bo są niemal głuche i ślepe. Mi się udało rozwalonym Skorpionem, jakbym miał wtedy takie cacko, to może bym zdążył zanim przybiegła znikąd wataha psów i mnie zagryzła.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Krzyk19 w 30 Lip 2014, 18:03

Na wersji 2.1.1 pewnie tak, ale ja gram na jakiejś starszej(beta?) i na tej wolę pozostać.
Krzyk19
Tropiciel

Postprzez Argawen w 30 Lip 2014, 18:52

Krzyk19 napisał(a):Proszę cię... nie rób sobie ze mnie żartów. Naprawdę potrzebuję jakiejś dobrej pukawki. ....
Mnie się wydaje, że ty żartujesz ;) Za 25 000 chcesz dobrą pukawkę? To nie ten mod. Poza tym, jak przedmówca napisał. Dobry pistolet z tłumikiem jest bardzo ok.
Pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
Argawen
Stalker

Dołączenie: 06 Gru 2013, 15:30
Ostatnio był: 26 Wrz 2019, 13:46
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 7

Postprzez Krzyk19 w 30 Lip 2014, 20:16

Nie żartuję. AKS-74Cobra kosztuję 11474 RU. Image
Krzyk19
Tropiciel

Postprzez Pangia w 30 Lip 2014, 20:27

Co ty za jakieś ruskie spolszczenie masz? :D
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez alex_dragon w 30 Lip 2014, 22:09

@ Krzyk19
Przepraszam ale jak przeczytałem twój post ze potrzebujesz dobre giwery i masz 25k do wydania przypomniał mi sie kawał jaki regularnie pojawia sie na forum asg - "mam 800-1000 pln i chcę być snajperem, jaki mam kupić karabin ??"
Dla niewtajemniczonych ASG to Air Soft Gun - cos jak paintball ale z małymi 6 mm kulkami.
Nie ma czegos takiego jak dobry karabin snajperski za 800-1000 pln minimalny wydatek to 2 tys wzwyz w zależności od preferencji gracza :-)
Wracajac do Misery - proponuje szukac karabinów które pozostają po trupach oraz zbierać narzędzia i kase na podstawowy zestaw narzędziowy który naprawia pow 25% i modlić sie aby trafic na dobry karabin który nie jest uszkodzony w 24%. A jak już trafisz na taki karabin pow 25% to z niego nie strzelaj tylko grzecznie odłóż do skrzynki.
Ja miałem kiedys pecha, znalazłem karabin, sprawdziłem ze pow 25 % kupiłem naboje sprawdziłem jak strzela potem odłozyłem do skrzynki. Po klilku dniach próbuje naprawic i figa, podczas strzelania spadł ponizej 25%.
Mój błąd :-(

Co do gry to kazdy gra jak chce, jedni zakupią mase sprzetu i wytłuka 2 tys najemników a inni juz 3 dnia przejdą do stacji Janów.
Dobra rada - nie śpiesz sie. Do akcji z Topolem trzeba się dobrze przygotować.
alex_dragon
Tropiciel

Dołączenie: 12 Kwi 2014, 16:28
Ostatnio był: 17 Paź 2017, 01:31
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 30

Postprzez Lunatyk w 31 Lip 2014, 09:35

Gra już działa dobrze. Przeczytałem nawet podany 2 strony wcześniej poradnik, ale nie znalazłem tam odpowiedzi na kolejny problem. Od samego początku gdziekolwiek nie ruszę swojego tyłka natychmiastowo się napromieniowuję i umieram po 2 minutach. Specjalnie wybrałem szturmowca(?) żeby móc pożyć trochę dłużej, lecz na nic to się nie zdaje. Nie uśmiecha mi się taszczyć ze sobą kilograma petów i hektolitrów wody, a więc co muszę zmienić w opcjach aby nie ginąć po wspomnianych 2 minutach stojąc 20 metrów od Skadowska?
Ostatnio edytowany przez Lunatyk, 31 Lip 2014, 09:36, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Lunatyk
Kot

Dołączenie: 27 Lip 2014, 17:48
Ostatnio był: 15 Maj 2017, 19:40
Miejscowość: daleko do wszędzie
Ulubiona broń: PMm
Kozaki: 0

Re: Odp: [MISERY]

Postprzez Argawen w 31 Lip 2014, 09:41

Nie masz przypadkiem jakiegoś" gołego" arta w ekwipunku?
Chyba, że grasz w tego Dark mode czy jakoś tak. Tam promieniowanie wali takie, że można tylko nocą operować.

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Paweł
Awatar użytkownika
Argawen
Stalker

Dołączenie: 06 Gru 2013, 15:30
Ostatnio był: 26 Wrz 2019, 13:46
Kozaki: 7

Postprzez Lunatyk w 31 Lip 2014, 09:43

Skoro nie mogę się ani trochę oddalić od Skadowska to jakim cudem niby miałbym się wybrać na pole anomalii, przeżyć i wrócić z artami?! Dark moda zainstalowałem ale wybrałem zwykłą grę. Czy to ma ze sobą związek?
Awatar użytkownika
Lunatyk
Kot

Dołączenie: 27 Lip 2014, 17:48
Ostatnio był: 15 Maj 2017, 19:40
Miejscowość: daleko do wszędzie
Ulubiona broń: PMm
Kozaki: 0

Postprzez Trikster w 31 Lip 2014, 10:05

Dark mode jest trybem, który wybierasz przy instalacji - jeśli zostanie on zainstalowany, to będzie obowiązywał w trakcie rozgrywki. Innymi słowy, w ciągu dnia będziesz wystawiony na oddziaływanie śmiercionośnego promieniowania. Jedynym wyjściem jest reinstall i wybranie opcji zwykłej gry.
Awatar użytkownika
Trikster
Łowca

Dołączenie: 21 Maj 2012, 21:23
Ostatnio był: 06 Maj 2024, 09:48
Kozaki: 188

Postprzez Wiewi0r w 31 Lip 2014, 10:07

@ Lunatyk, jeżeli ZAINSTALOWAŁEŚ opcję Dark Mode, to znaczy, że masz opcję Dark Mode. Jeżeli chcesz wyjść ze Skadowska i nie spalić się na słońcu :TM: - wychodź nocą. Jeżeli nie chcesz stałego promieniowania w dzień, musisz przeinstalować mod(a). "Zwykłej" gry nie myl z Dark Road, gdzie zaczynasz bez ekwipunku.
Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

PoprzedniaNastępna

Powróć do Zew Prypeci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości