oj nieładnie KOSHI zaciukałeś Powinność, nieładnie :-D
dzięki za info o Smoku, będę pamietał
Co do opadu pocisku to musze go w końcu dopaść i sprawdzic jak sie strzela ponieważ w SIGu i Karabiner 43 też jest opad ale pociski "śmigają" tak szybko ze nie widac gdzie upadają i strzela sie na czuja albo tzw doświadczenie.
Co do odczuć grania na nowym patchu to mam mieszane.
Najemnicy są ślepi, nie wiem dlaczego i szczerze mówiąc tęsknie za starym wariantem gdzie nażarci uranem strzelali przy lada szmerze. Teraz jest niesamowicie dziwnie, ide koło barki Noego widze trzech palantów co biegnie i patrze przez lornetke. Wygladaja na najemników ale nie strzelaja - są blisko i nie strzelaja, patrzą sie na mnie i NIE STRZELAJĄ. Siedze w rzece koło anomali Szrama i widze 3 najemników którzy ida w moim kierunku, jeden sie lampi na mnie i NIE STRZELAJĄ.
WTF... ? Otwieram ogien a oni powoli zaczynają ściagać karabiny z pleców i niemrawo odpowiadać ogniem
Dziwne uczucie, zachowuja sie jak nie-najemnicy.
Kolejna sprawa - spawn bandytów w ZUO.
Załatwiłem najemników i po kilku dniach wpadłem na najemników o których pisałem wyzej.
Potem pomyślałem: "a zajrze do ZUO" wychylam łep zza rogu i nagle słysze łoskot kul o mur.
Patrze i widze .... najemników. ????
Wróciłem na barke Noego, wziałem amunicje, zapasy, poszedłem na most, wszedłem na swoje stanowisko ogniowe i załatwiłem ich w sumie chyba z 10-12. Gdy zaczałem ich przeszukiwać okazało sie ze to bandyci, z czego jeden w exo.
Czy ktoś z was zauważył taką ilośc bandytów w ZUO po wykończeniu najemników w poprzednim patchu ?
Czy ta ilośc bandytów to normalne w ostatnim patchu czy też zwykły zbieg okolicznosci ?
I ostatnia myśl... co sądzicie o pomysle aby Noe był handlarzem ?
Byłoby blisko np z fantami z ZUO
Nie trzeba byłoby tachać tego do Skadowska