Wiewi0r napisał(a):A pojemniki ołowiane, fakt, dwa by mogły wejść - ale zauważ, że arty mają zmienioną wagę względem vanilli - np. Gravi waży chyba 13 kilo. Wrzucisz dwa, przekroczysz masę krytyczną i stworzysz kieszonkową czarną dziurę.
alex_dragon napisał(a):@ Xaris
Odnośnie większej ilości map wypowiadał sie ostatnio bodajże Trikster, jeżeli wyjdzie mod "Call od Chernobyl" i jeżeli wyjdzie Misery 3 to wtedy na pewno będzie kilka map więcej. W CoC będzie 26 map, w Misery 3 jak wyjdzie może zostaną dodane 3-4 więc będzie sporo terenu do zwiedzania.
alex_dragon napisał(a):Najgorzej w całym zestawieniu wypadają zombie, najsłabszy zawodnik miał uszkodzonego PM i nic poza tym
MalfiRaggraClan napisał(a):Panowie, możecie mi powiedzieć, dlaczego po ulepszeniu hełmu ekranowego w okienku "wiatr jonowy", tak naprawdę nie daje to żadnego efektu w postaci znacznie zwiększonego poziomu kondycji, widocznego na pasku stanu i co najważniejsze - wzrostu poziomu samej kondycji w grze?
Plaargath napisał(a):@Xaris Także, jeśli faktycznie planujesz samobójstwo poprzez przemoddowanie się na śmierć, to Ci napiszę, jak dokładnie to zrobić. Chociaż z drugiej strony, czy ja chcę przykładać rękę do czyjejś śmierci...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości