rangerson napisał(a):Czyli wykonałem jakieś skromne 8 zadań jakie otrzymałem w Skadowsk i do Janowa teraz ? Nic więcej ciekawego nie ma ? Gdzieś czytałem, że ludzie mieli zadania od sułtana np. coś z tartakiem itd . Ja nic takiego nie mam. Głównie to miałem zadania od Brodacza, lekarz zombi oraz jakaś skrzynka pod stacją dla Sęk oraz atak na rabusiów leśniczówce oraz eliminacja najemników w zakładzie utylizacji i koniec.
Teraz mam w PDA: przynieś Nowikowowi trzy detektory Wołos. Czyli wszystko jest w normie i tak wygląda wątek fabularny w stalker ?
rangerson napisał(a):Jeszcze mnie jedno męczy. Do Janowa da się tylko dostać za pomocą przewodnika ? Patrzyłem na YT, szukałem na necie ale z tego co widzę to tylko przewodnik za 10 k ?
Przepraszam, że tak drąże temat ale jest to dla mnie ważne bo chce wszystko wykonać co się da. Mam nadzieje, że mi wybaczycie za te pytania.
HaijTaczi napisał(a): 1. Teleport
:
Szewczenko napisał(a):W połowie drogi powinieneś mu stanąć a on przechodząc będzie cie posuwał i okienka ci nie wyłączy u mnie to działa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości