Cromm Cruac napisał(a):Zawsze możesz nałożyć na MISERY2 jakąkolwiek wersję kolorystyczną Absolute Nature 3
Nie bezpośrednio, bo się posypie, ale możesz zrobić tak:
1. Odpal instalator AN3 i zainstaluj w jakimś tymczasowym folderze (np. D:\Temp\AN3).
2. Z tymczasowego folderu (np. D:\Temp\AN3) usuń pliki
gamedata\levels\*\level.ai
gamedata\levels\*\level.spawn
gamedata\levels\*\level.game
gamedata\spawns\all.spawn
3. Skopiuj co zostało do katalogu gry zastępując pliki.
smok61 napisał(a):Mam pytanie - czy można jakoś przywrócić tekstury z podstawki? Nie to, że mi się nie podobają te co są, chodzi mi o wydajność. Czy można usunąć jakieś foldery, tak by gra korzystała z podstawki.
Czy można jeszcze w inny sposób (bez zmiany kompa na lepszy) zwiększyć wydajność?
smok61 napisał(a):Mam pytanie - czy można jakoś przywrócić tekstury z podstawki? Nie to, że mi się nie podobają te co są, chodzi mi o wydajność. Czy można usunąć jakieś foldery, tak by gra korzystała z podstawki.
Czy można jeszcze w inny sposób (bez zmiany kompa na lepszy) zwiększyć wydajność?
Azot napisał(a):smok61 napisał(a):Mam pytanie - czy można jakoś przywrócić tekstury z podstawki? Nie to, że mi się nie podobają te co są, chodzi mi o wydajność. Czy można usunąć jakieś foldery, tak by gra korzystała z podstawki.
http://www.moddb.com/mods/stalker-miser ... -downloads
"Low-resolution texture pack (v2)."
Choć najnowsza jest pod 2.0.1, pod 2.0.2 również działa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości