assire napisał(a):I może mi ktoś poradzić jak strzelać z mosina? Z optyką nie mogę trafić w nic co jest 200m dalej.
n1ck napisał(a):assire napisał(a):I może mi ktoś poradzić jak strzelać z mosina? Z optyką nie mogę trafić w nic co jest 200m dalej.
Snajperki są mocno skopane... też mam ten sam problem. Przechodziłem obok stacji benzynowej w Zatonie i wdałem się w strzelaninę z bandytami na dystansie ok 200m... ni cholery nie mogłem trafić z Kar98k z lunetą, a jak już trafiłem to potrzebowałem 3 trafień z AP w bandziora w kurtce i 7-8 we wroga z pancerzem. Chwilę potem się wkur... wkurzyłem, wyjąłem RPK który dźwigałem ze sobą z Żelaznego Lasu i ściąłem wszystkich pojedynczymi strzałami. To po co mi w takim razie snajperka skoro broń zupełnie niedopasowana do mojej klasy radzi sobie sto razy lepiej?
M3Fis70 napisał(a):Czy jest osoba grająca w to na "słabym sprzęcie"? I może go podać (konfigurację pc) oraz jak jej działa gra?
Plisss.
jazon napisał(a):n1ck napisał(a):Ja gram na laptopie, procek 2 ghz 2 rdzenie, 3GB ramu, grafika GF 9800M. Windows 7 64 bity. Gram na najniższych detalach z dynamicznym oświetleniem (tym najsłabszym). Do tego mam podmienione tekstury nieba (znalezione na oficjalnej stronie moda w FAQ). Grami mi chodzi płynnie czasem złapie laga. Jednak w porównaniu do Misery 1 to jest po prostu bajka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości