HollowVooDoo napisał(a):Macie jakieś porady dla początkującego, ogólnie to prawie wszystko mnie tam zabija, niby psy są jakieś pancerne po 5 strzałów ze snajperki a on dalej hasa. Zabiłem kilka mięsaczy i mam surowe mięcho, da się je jakoś usmażyć czy coś?
No i jak szybko zarobić trochę rubli? Przewodnicy nieźle sobie liczą, no i leczenie już nie jest darmowe, a na domiar złego zniknęła minimapa.
meJKu napisał(a):Pierwsze wrażenia? Mam w zasadzie jedno dosyć negatywne wrażenie. Uczucie "too much content"... ; ) Gracz jest zalewany różnymi pierdółkami, w zasadzie nie zdziwiłbym się gdyby pewnego dnia mój Stalker nagle zginął z informacją na ekranie: "Nie srałeś przez X dni".
meJKu napisał(a):Pierwsze wrażenia? Mam w zasadzie jedno dosyć negatywne wrażenie. Uczucie "too much content"... ; ) Gracz jest zalewany różnymi pierdółkami, w zasadzie nie zdziwiłbym się gdyby pewnego dnia mój Stalker nagle zginął z informacją na ekranie: "Nie srałeś przez X dni".
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości