Bezimienny napisał(a):Musisz usunąć pewną linijke tekstu w pliku dialogs_zaton.script który znajduje się w:
X:/folder gdzie zainstalowałes STALKERa/gamedata/scripts/dialogs_zaton.script
ta linijka to:
ui_extra_elements.add_mp3_bonus([[Áîíóńű\Áîíóń_19]],"mp3_club_bonus_19")
ui_extra_elements.add_mp3_bonus([[Áîíóńű\Áîíóń_13]],"mp3_club_bonus_13")
ui_extra_elements.add_mp3_bonus([[Áîíóńű\Áîíóń_3]],"mp3_club_bonus_3")
Jeżeli któraś z linijek sie powtarza to usuń wszystkie takie.
plik "dialogs_zaton.script" otwiera sie notatnikiem a linijki znajdziesz klikając edycja/znajdź...
P.S za ewentualne problemy nie odpowiadam, ale sądze że powinno pomóc, aha lepiej zrób kopie tego pliku przed zmianą.
Bezimienny napisał(a):Wejdz jeszcze raz w ten plik i dokładniej poszukaj, w wyszukiwarce wklej:
ui_extra_elements.add_mp3_bonus([[Áîíóńű\Áîíóń_
Vito213 napisał(a): Niestety bug dalej występuje, sprawdzałem 4 razy. Nowy log, który się pojawił:
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ... - zew prypeci\gamedata\scripts\dialogs_zaton.script:263: attempt to index global 'ui_extra_elements' (a nil value)
jedi998 napisał(a):Vito213 napisał(a): Niestety bug dalej występuje, sprawdzałem 4 razy. Nowy log, który się pojawił:
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ... - zew prypeci\gamedata\scripts\dialogs_zaton.script:263: attempt to index global 'ui_extra_elements' (a nil value)
Jeżeli jest to wersja 1,5 to sprawdź czy w katalogu scripts jest skrypt ui_mod_elements, jeżeli jest to zmień w skrypcie dialogs_zaton wszystkie odwołania do ui_extra_elements na ui_mod_elements. Macie uszkodzone(nie podmienione) pliki dialog_....script. Tamte zapisy pochodzą ze starej wersji, w 1.5 została zmieniona nazwa skryptu.
Można też spróbować zmienić nazwę skryptu ui_mod_elements na ui_extra_elements, ale w ten sposób aby obydwa jednocześnie były w katalogu.
Bezimienny napisał(a):Mam pytanie, pojawiła mi sie ikonka (tak jak ta o promieniowaniu, okrągła po prawej stronie ekranu) która pokazuje domek na początku był na zielonym tle, a teraz jest na żółtym.
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 7 gości