Bezimienny napisał(a):[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ...all of pripyat\gamedata\scripts\dialogs_zaton.script:264: attempt to index global 'ui_extra_elements' (a nil value)
Bezimienny napisał(a):Nic, skopiowałem i zacząłem grać.
mam buga w momencie jak wykonując pierwszą misje u sułtana zabijam bandytów i podchodze do szefa oddziału na statku który mieliśmy zaatakować, jak próbuje z nim porozmawiać to jest bug
Maku napisał(a):FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Description : .... - zew prypeci\gamedata\scripts\bind_stalker.script:325: attempt to call field 'sigerous_mod_init' (a nil value)
Vito213 napisał(a):Jak użyć Spawnera, bo od godziny próbuję i żadnej nowej opcji nie zauważyłem.
Takie drobiazgi będą poprawione wraz z kolejną wersją moda/spolszczenia.Znalazłem małą literówkę w wypowiedzi Miecia na Skadowsku (zamiast "doświadczenie" jest "dośwaidczenie".
Edit: udało mi sie naprawić ten bug wystarczyło usunąć z pliku dialogs_zaton.script linijke "ui_extra_elements.add_mp3_bonus([[Áîíóńű\Áîíóń_8]],"mp3_club_bonus_8")"
Bezimienny napisał(a):Witam mam buga w momencie jak wykonując pierwszą misje u sułtana zabijam bandytów i podchodze do szefa oddziału na statku który mieliśmy zaatakować, jak próbuje z nim porozmawiać to jest bug, to log:
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Description : ...all of pripyat\gamedata\scripts\dialogs_zaton.script:264: attempt to index global 'ui_extra_elements' (a nil value)
stack trace:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości