Ooo, już, tak.
@tytan - a czy ty myślisz, że ja wiem, kiedy ZCM wyjdzie? Nie jestem wróżbitą, a zwykłym nastolatkiem, który ma obowiązki i życie prywatne. A liczyć czas produkcji

moda w miesiącach, to jak liczyć czas gotowania mięsa ze starej kaczki w sekundach

Od trzech do czterech miesięcy będę ogarniał NPC'tów i być może zdążę kila zadań dodać. Poza tym jestem jednoosobowym zespołem, który ma słabe, mobilne łącze internetowe z limitem 3 giga i nie zanosi się na obiecane 25 giga limitu i prędkość minimum 4mb/s, ponieważ starszy skąpi na komputerowy osprzęt. Bo "to gówno i przez to masz złe oceny! Pobawisz się tym i rzucisz w kąt!". Gdybym był 10 lat młodszy, tak bym zrobił, ale gdy na kark licho zsuwa się "piętnastka" raczej nie patrzę na chińskie gówna, a na co innego

Wracając do tematu - ZCM wyjdzie. Kiedy? To tylko Pan Bóg jeden wie. Co w nim będzie? To co dodam. Zmiany we fabule będą? A bo ja wiem. A jaki mam dać opis? A, mam - ZCM - Zone Cell Mod, to mod globalny, który dodawać będzie wymysły autora, które przez niektórych będą linczowane, bo coś jednemu pasuje, a innemu nie. No i masz.
Paczka broni będzie i kuźwa nie pytaj kiedy. Też kuhwa nie wiem, bo niby skąd? A kombinezony z flagami państwowymi, to wiesz... Ale żeby nie było, że jestem taki i owaki, to powiem, że w paczce na razie jest 65 broni, pasi?
To po co mówił że mod wyjedzie w styczniu

Wiesz, to mnie zabolało. Nie dość, że ciągle pytasz kiedy, co i kiedy, to jeszcze masz pretensje, o to, że podałem przybliżony termin. A przybliżony nie oznacza ten akurat wybrany. W sumie skąd możesz wiedzieć, jak to jest, jak ci po raz setny wywali log, że w skrypcie jest jakaś błędna funkcja, a ja muszę się z tym uporać. Na dodatek podczas pracy można nauczyć się robić inne rzeczy, które z chęcią mógłbym dodać i podzielić się z innymi. Trzeba to implementować, testować i ewentualnie naprawiać błędy. Chcesz poczuć, to co ja czuje gdy wywalają BugTrapy i gdy ktoś naciska pytaniami "kiedy będzie"? No to się zamieńmy.
@Leo - super, że chcesz pomóc. Przyda się. Jak będę miał problemy i problemiki, będę pisał albo w temacie, albo w pozakładanych tematach.
Jak coś mi jeszcze wlezie do głowy, to napiszę. Na ten moment pozdrawiam.