fanty dostajesz do skrytki w Janowie. Jak masz swój stuff to możesz to przeoczyć. Ja sam połapałem się że mam coś za dużo podczas misji, w której ktoś okrada nasz schowek. Jak zacząłem zbierać sprzęt z powrotem to się okazało, że
Endriu92 napisał(a):ok fajnie zrobiłem zadania dla naukowców, powiedziałem mu ze to ja zrobiłem to zadanie i dalej nic ...
Ja Flintowi chyba z 2 lub 3 razy musiałem powiedzieć że to wcale nie on jest autorem wyczynów którymi się przechwala. Jak dobrze pamiętam, to u mnie mówił o wytruciu pijawek, zabiciu chimery i na koniec o czujnikach ustawionych w anomaliach. Zakładam, ze jeżeli wcześniej wykonało się te misje to pojawia się możliwość dialogowa, w której mówimy mu że to nie on tylko my. Jeżeli zrobiłes tylko jedną misję to prawdopodobnie jest to za mało. A jeżeli robiłeś tez pozostałe, to może nie rozmawiałeś o tym z Flintem? Wydaje mi się, że jest tylko jedna szansa na pogadanie z nim o danej misji. Jak wracasz do Janowa słychać jak Flint sie przechwala, za każdym razem o czymś innym. I jezeli sam już to zrobiłeś i wiesz że to ściema podchodzisz i mówisz mu co myślisz

Po każdej takiej rozmowie odnawia się misja znajdź srokę z dopiskiem nowe informacje- czy jakoś tak.
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.