Cóż uznałem to jako temat zdradzający fabułę, no ale skoro mówisz że nie trzeba nie będę tagował na siłę:)
A co do najemników to wydaję mi się że nie ma innego zakończenia, jest jedynie że najemnicy nadal ingerują w sprawy laboratoriów w wypadku zostawienia ich w spokoju. Na YT pojawił się filmik full polish na którym większość jest oznaczone "Bad ending" i również było "klient nie został odnaleziony" Co do samych najemników to w wersji full rosyjskiej "Full good ending" zrozumiałem jedynie to samo zdanie "Klient nie został odnaleziony" Mogę się mylić bo moja znajomość języka rosyjskiego równa się zero. Akurat to zdanie było "trochę po polsku". Chciałbym jednak dostać potwierdzenie jeżeli ktoś zna rosyjski to zaparaszam tutaj ->
http://www.youtube.com/watch?v=bwWCLLXSeh0Drugie pytanie to co z Garrikiem? Na forum też jest topic ale bez odpowiedzi da się jakoś inaczej to zakończyć? Ja miałem tak samo że nadal boją się Prypeci.
Hmm dopiero teraz zauważyłem, na końcu ów filmiku jest lista rzeczy do uzyskania Good End, z garikiem widzę że jest napisane że jest błąd w tłumaczeniu i nie ma wskazówek odnośnie dobrego ukończenia, tak więc proszę o odpowiedz kogoś kto to uzyskał.