Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam, chciałem sobie pozwiedzać Prypeć, ale wolna kamera w grze pod komendą demo_record jest strasznie powolna... Da się to jakoś przyspieszyć? Chyba, że jest jakiś dobry mod na free cam.
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Jeszcze jedno pytanie. Jest jakaś komenda na teleport do Prypeci, Jupitera i Zatonu? Jestem jeszcze na początku gry więc do znalezienia się w Prypeci poprzez normalną grę jeszcze kawał drogi.
Твоя цель здесь. Иди ко мне. Твой путь завершается. Иди ко мне. Вознаграждён будет только один. Твоё желание скоро исполнится. Пришло время. Я вижу твоё желание. Путь завершён, человек. Иди ко мне. Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
O ile pamiętam, to jest teleport do Prypeci na dachu budynku koło tego, w którym Morgan ma swoją ekipę podczas zadania z transakcją, a jak nie, to tu w okolicach 4:15 w Janowie:
Przez komendę nie przejdziesz, bo tylko Valve jest takie głupie, żeby zostawić aktywne komendy ułatwiające progres w grze (HL2 i działające give).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
A w jaki inny sposób gracz miałby się przemieścić na inną mapę? Gadka przewodnika to tylko funkcja, która po uiszczeniu opłaty przesuwa cię na odpowiednie miejsce na mapie, w którym jest teleport. Doskonale to widać, jeśli podczas rozmowy masz włączony noktowizor – wtedy możesz zobaczyć, co jest za zaciemnionym obrazem. A jeszcze lepiej w TFW, bo tam działa to w podwójny sposób: pierwszy raz przenosi cię nad teleport, żeby przesunęło czas w grze, a spadając na niego przenosi cię dopiero na żądaną lokację. Świetnie to pokazuje speedrun Czystego Nieba:
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Udało mi sie wskoczyć na ten budynek. Problem w tym że wypierdziela mnie na skadowsk a nie do prypeci... Dwa razy próbowałem. Chyba że musze zrobić to co on robił przed tym wszystkim z taboretem?
Spróbuje jeszcze z tym drugim. Który to dokładnie budynek koło Morgana?
Patrząc w stronę mostu, to ten po lewej, gdzieś tam był teleport. Na wysokości ciężarówki z ukrytymi w niej konserwami, o ile pamiętam.