Problem z powrotem z Prypeci

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem z powrotem z Prypeci

Postprzez Gou w 02 Lip 2014, 16:39

Hej.

Kiedy dotarłem do prypeci i zdobyłem narzędzia kalibracyjne postanowiłem wrocic do Janowa. Tak jak pisaliście wcześniej na tym forum ukończyłem misję ze zdobyciem Gauss Guna, ale przewodnik mi się nie pojawił. Kowalski kazał mi wziąć sobie amunicję i medykamenty, ale jak poszedłem do ludzi którzy od tego tam są, stwierdzili że muszą oszczędzać i nie mogą wydawać bez rozkazu dowódcy (Kowalskiego) żadnych przedmiotów. Widziałem na YT na filmie, ziomek który jest przewodnikiem stoi obok Wano zamiast przejść obok schodów i nie da się do niego zagadać.

Czy ktoś może powiedzieć mi o co chodzi ?
Gou
Kot

Dołączenie: 02 Lip 2014, 16:34
Ostatnio był: 03 Lip 2014, 00:22
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z powrotem z Prypeci

Postprzez Adam w 02 Lip 2014, 16:42

Screena daj co do tego przewodnika, Garri zwykle stoi na lewo za schodami jak się wchodzi do pralni, obok Wano siedział kapitan Tarasow, co do sprzętu i lekarstw to widocznie za często je brałeś, przez co dostali zakaz, bodajże za drugim razem, gdy bierzesz cokolwiek, lekarz i mechanik mają zakaz wydawania rzeczy.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Wheeljack w 02 Lip 2014, 17:01

Wczytaj wcześniejszy save.

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive partyka123.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 01 Lis 2024, 01:35
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez Gou w 02 Lip 2014, 17:09

@Adam:

Coś się zje*ało bo nie mogę zrobic ssa ani prtscr ani programem SCRSHU ale Garri stoi obok Wano w pomieszczeniu gdzie mamy skrytkę i kojo do spania, a powinien stać w korytarzu niedaleko schodów, na przeciwko tego stalkera.

F12 ... http://i.imgur.com/eJ74baE.jpg

@Wheeljack:

Nic to nie daje, nawet doszedłem od nowa z podziemii do stacji i wykonałem ponownie misje z Gaussem, niestety nic to nie dało.
Gou
Kot

Postprzez Pangia w 02 Lip 2014, 18:17

Ja pie*dolę :facepalm:
Podejdź po prostu, powinna się uruchomić rozmowa między Garrim i Wano, który spyta go jak udało mu się dojść do Prypeci. A jak nie, to po prostu wyjdź pobiegaj chwilę po Prypeci i wróć, może skrypt nie załapał. Albo jakiś pirat felerny.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Adam w 02 Lip 2014, 19:05

Raczej z Sokołowem rozmawia...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Pangia w 02 Lip 2014, 21:36

A może i z Sokołowem, na jedno wychodzi, bo rozmowa powinna się automatycznie odpalić.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 854

Postprzez Gou w 03 Lip 2014, 00:22

@Pangia: Probowałem spać, biegać po okolicy i nic to nie dało. A stalkera mam z CD-A więc raczej powinno być wszystko wporządku.
Gou
Kot

Postprzez Kosma w 03 Lip 2014, 09:35

Na tym forum niestety każdy wychodzi z założenia, że co z CD-A to złe, obcięte, zmienione i w ch*j zabugowane. Poszukaj sobie postów użytkownika: Pieseł. Ale go zjechali, za to, że napisał, że mu działa z CD-A i nie ma zastrzeżeń. :E

Wejdź pomiędzy Sokołowa i Garriego. Nic to nie pomoże raczej, ale spróbuj. Może się zaaktywuje cwel jeden.
Image

Nic nie warte znajomości, po czasie tracą wartość
u mnie z ludźmi jak z rapem - nie ilość tylko jakość.

Image
Awatar użytkownika
Kosma
Stalker

Dołączenie: 04 Cze 2014, 17:30
Ostatnio był: 20 Wrz 2014, 21:38
Miejscowość: Tak, chcę mieć w profilu
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 13

Postprzez Cromm Cruac w 03 Lip 2014, 09:39

Nie, nie, nie, sama gra z CD-A jest w porządku. Problem w tym, że wszyscy instalowali moda Complete dołączonego do tego CD-A, a ten jest zrypany.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: 03 Lis 2024, 00:55
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1078

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości