Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam. Mam następujący problem: Po pokazaniu Kardanowi obiektu 62, on zasnął. W sumie ja też. Przespałem może już trzy, może cztery noce. A on dalej się nie budzi! Spamuję mu "F" ale nic to nie daje...gram na modzie AtmosFear3 oraz na patchu 1.6.02
"Nic nie jest prawdziwe. Wszystko jest dozwolone."
Dawno nie grałem w Zew Prypeci ale z tego co pamiętam to jak zasnął to część fabuły. Część soluci: Będąc na Skadowsku podchodzimy do Kardana. Pokazujemy mu dziwną broń, a ten bełkocząc parę słów po chwili uśnie. Możemy równie dobrze zrobić to samo aby zaoszczędzić sobie trochę prawdziwego czasu. Przychodzimy do niego ponownie i kiedy będzie już na nogach rozmawiamy z nim. Zabierze od nas broń, opowie nam ciekawą historię z jego życia i wręczy nam kartę dostępu.
Może to bug możesz spróbować przejść do Jupitera i z powrotem do Zatonu.
Przechodzę tą grę dziesiąty raz i wiem co jest w fabule. Byłem już w Janowie, Prypeci...wykonywałem nawet misję w Oazie. Może jest jakaś zmiana skryptu, by można było rozmawiać z śpiącym Kardanem?
Patch 1.6.02 jest strasznie zbugowany, a może to przez moda? Spróbuj zreinstalować grę, ale zachowując savy i na nowo wczytać. Pamiętaj tylko o wgraniu moda. Może pomóc.
Jeżeli masz piracką wersję gry to radzę kupić orginalną wersję gry ponieważ ona również może mieć masę bugów. No Chyba że masz oryginał to reinstall ale bez patcha 1.6.02.
Nie mam możliwości bo płyta jest zarysowana i nie odczytuje pliku level01.db (coś takiego). Mam oryginała. No ku*wa, niby 1.6.02 eliminuje masę bugów i tylko na nim się powinno grać ;p a tu cos innego piszecie