Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam i proszę o pomoc chodzi o to że kupiłem Zew Prypeci, zainstalowałem i zacząłem grać wszystko jest dobrze tylko mam problem z widzianym obrazem na ekranie. Mianowicie jak gram to ekran robi się prawie cały czarny i nie widać dobrze gry tylko niewielki kawałek z nią. Za pomoc z rozwiązaniem problemu oczywiście stawiam
A jak naciśniesz "i" to pokazuje się ekwipunek ? W grze występują pory dnia, odpal latarkę bo pewnie grasz po nocy Wejdź też do ustawień gry, może masz za słabo rozjaśnione.
Tak jak naciskam ''i'' to pokazuje się ekwipunek, występują dnie i noce. Wchodziłem do ustawień i rozjaśniałem ale to nic nie dało bo jedna strona ekranu jest całkowicie ciemna jakby ekran był wyłączony a na drugiej widać grę.
Ekran kupowałem rok temu 17-calowy a kartę graficzną zmieniłem parę miesięcy temu. Zmieniałem rozdzielność gry ale to nic nie pomagało jak gram to we wszystkich grach mam taki problem. Czyli to z ekranem jest problem?