Niechciany na Skadowsku

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Niechciany na Skadowsku

Postprzez Szewczenko w 26 Sty 2014, 16:30

Od jakiegoś czasu gram w Stalkera na modzie Misery 2.0.Nie powiem nie jest łatwo ale mam inny problem mam bardzo wiele sprzętu(w większości uszkodzony) i nie mam jak go sprzedać.Nikt ze mną nie chce gadać na Skadowsku :/.Jedyne osoby jakie do mnie się odzywają to mechanik nie pamiętam jak się nazywa i Sowa reszta mnie tak jakby ignoruje nie mam opcji rozmawiania zaś z neutralnymi stalkerami rozmawiam normalnie.Gram tak jakby na bandytę i zabijam nałogowo Stalkerów w grze co często powoduje,że Stalkerzy do mnie strzelają.Czy niechęć rozmawiania ze mną na Skadowsku może wiązać się z moim trybem gry??Jeśli tak to jak to naprawić??
Masz pytania dotyczące Snajpera?? Pisz na PRIV postaram się jak najszybciej odpisać.
Szewczenko
Stalker

Dołączenie: 26 Sty 2014, 16:00
Ostatnio był: 09 Sie 2016, 15:54
Miejscowość: Jarosław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Reklamy Google

Re: Niechciany na Skadowsku

Postprzez Dovak w 26 Sty 2014, 16:39

Jeśli tylko Brodacz się do ciebie nie odzywa to sądzę że to może być Bug. Stwórz nową grę i sprawdź czy dalej ma na ciebie focha. Jeśli jednak problemem jest twój styl gry to zacznij od początku.

EDIT - Od jak dawna się do ciebie nie odzywa? Od początku gry czy od pewnego momentu?

Za ten post Dovak otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kubazak23.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez Szewczenko w 26 Sty 2014, 16:41

Nie gada ze mną Pilot i Sęk czy jakoś tak.
Edit-Od czasu aż zabiłem czterech stalkerów obok Skadowska.
Masz pytania dotyczące Snajpera?? Pisz na PRIV postaram się jak najszybciej odpisać.
Szewczenko
Stalker

Postprzez Dovak w 26 Sty 2014, 16:46

Zabijanie jakichkolwiek stalkerów nigdy nie powinno mieć wpływu na możliwość rozmawiania z nimi. Jeśli Pilot ma na ciebie focha to możesz zapomnieć o kontynuacji fabuły. A Sęk co niby ma do tego? Można go olać. Bez postaci Brodacza ciężko jest grać w MISERY... handel itp. Spróbuj stworzyć nową grę tą samą klasą i przejdź się na Sakdovsk. Jeśli dalej te postacie cie nie lubią to spróbuj przeinstalować moda.

EDIT - Osobiście sam zabijałem bandytów przechodzących przez pokład Skadovska i nawet nie zamykali mi drzwi przed nosem. Chociaż nie wiem jak by było ze zwykłymi stalkerami.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez Szewczenko w 26 Sty 2014, 16:50

Ok sprawdzę to ale mówię po wczytaniu seva mam tak,że mogę przez chwilę pogadać i za chwilę wyrzuca.
Szewczenko
Stalker

Postprzez SkullDagger w 26 Sty 2014, 16:54

W Misery lepiej nie zabijać Stalkerów a zwłaszcza w poblizu Skadowska. I ściągnij pacze:)
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 08 Lut 2025, 17:08
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez Szewczenko w 26 Sty 2014, 17:16

Mam jakieś dwa
Edit-Sprawdziłem wszystkie opcje i okazuje się,że to przez to,że zabijałem tych stalkerów teraz muszę naprawić jakoś moją reputacje jak mogę to zrobić jeśli ktoś wie to postawie oczywiście :wódka: za pomocną odpowiedź.Dałem Edit by nie nabijać postów.
Szewczenko
Stalker

Postprzez impulse_101 w 08 Lut 2014, 09:19

Strzelili focha z przytupem, za jakiś czas im przejdzie. Normalnie nie powinieneś nawet móc wejść po zabiciu stalkera tylko pewnie Misery ingeruje w system zamków drzwi przez możliwość wyciągania broni na statku i jest taka głupia sytuacja ze jesteś jednak w środku pomimo ze nie powinieneś.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Koleś w 08 Lut 2014, 10:55

Pewnie zabiłeś ludzi Spartakusa? Ja, kiedy ich zabiłem, Brodacz nie dawał mi zadań na artefakty. Chodzi mi o tych, co dostali 2 detektory Swaróg. Jeden nazywa się Mors, drugi nie pamiętam, no a dwaj pozostali, to zwykli stalkerzy.
Awatar użytkownika
Koleś
Stalker

Dołączenie: 11 Gru 2013, 18:27
Ostatnio był: 05 Lip 2017, 14:20
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 16

Postprzez Kubazak23 w 27 Gru 2014, 23:58

A gdy raz zabijałeś i ktoś tam powiedział że skadowsk jest atakowany
Jeśli tak to oznacza że ludzie na skadowsku są do ciebie wrogo nastawieni( ja też tak miałem)
a jeżeli dobrz mówię to oznacza że powinieneś wczytać jakiś starsz zapis z przed momentu gdy ludzie na skadowsku się już do ciebie nie odzywali
jak pomogłem to postaw mi :wódka:

:)
Kubazak23
Kot

Dołączenie: 29 Lis 2014, 15:10
Ostatnio była: 04 Kwi 2015, 22:15
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości