Nowy gracz - jakie mody poprawiające grafikę

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Nowy gracz - jakie mody poprawiające grafikę

Postprzez Saylin w 01 Sty 2014, 17:03

Witam wszystkich jestem nowy w świecie Stalkera COP. A że posiadam mocny config chciałbym się dowiedzieć jakie mody powinienem zainstalować tak aby nie naruszały one żadnych aspektów gry poza jej wyglądem. Będzie to moje pierwsze przejście gry Jak narazie mam na oku:
Atmosfear 3, Absolute Nature 3, Absolute Structures czy są to najlepsze mody pod tym względem? Czy jest jakiś mod poprawiający wygląd broni?
Saylin
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2014, 16:59
Ostatnio był: 03 Sty 2014, 11:46
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nowy gracz - jakie mody poprawiające grafikę

Postprzez CrosSs w 01 Sty 2014, 17:40

AtmosFear 3, Absolute Nature 3 i SweetFX na pewno poprawią znacząco grafikę.
Wszystkie mody tu : http://www.moddb.com/mods/atmosfear-for-call-of-pripyat
Udanych łowów Stalkerze .
Awatar użytkownika
CrosSs
Stalker

Dołączenie: 08 Sty 2012, 19:08
Ostatnio był: 21 Sie 2022, 16:11
Miejscowość: Zona
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 9

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości