Shoker Mod, błąd ?? Czy tak ma być ??...

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Shoker Mod, błąd ?? Czy tak ma być ??...

Postprzez MroziakCS w 26 Lis 2013, 22:59

Witam, nie miałem styczności z tym modem wcześniej... Sytuacja następująca...

Kordon, baza Stalkerów. Zadanie polegające na przesłuchaniu Majora, wszystko ładnie pięknie z tym że wlatuje jeden z drugim stalker i strzelanina w biały dzień. Nagle Emisja muszę sie schować, walczyć na zewnątrz nie mogę, a w bazie nie wyjmę broni, wokół mnie biegają bandyci i stalkerzy. Oczywiście Major wcześniej przeze mnie wypytany, ale po akcji leży teraz na deskach jak długi, mówię "dobra tak ma być" i lecę dalej z zadaniem... ( stwierdzenie nastąpiło po x razem jak wczytałem grę po czystce w wojskowym posterunku więc przed samym przyjściem do bazy )

Po rozwaleniu wojskowych wracam do bazy by kontynuować zadanie które mówi, że mam przycisnąć Majora by wygadał się gdzie schował łup, a on sobie grzecznie nie żyje...

Też tak mieliście, czy po prostu ja miałem pecha że za razem miałem Emisję i atak bandytów na bazę wolności i pech chciał że wleźli do budynku gdzie stał Major i akurat chcąc nie chcąc go kropnęli ??
"Zona to dar, którego człowiek nie docenia"
Awatar użytkownika
MroziakCS
Kot

Dołączenie: 26 Lis 2013, 22:21
Ostatnio był: 08 Lut 2014, 18:24
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Shoker Mod, błąd ?? Czy tak ma być ??...

Postprzez Szagart w 27 Lis 2013, 00:01

Zły dział, w Zewie Prypeci nie ma Kordonu :E przenieś temat do Czystego Nieba bo chyba o ta grę Ci chodzi. Co do problemu to chyba bug wczytaj Save
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 07 Mar 2025, 02:23
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Re: Shoker Mod, błąd ?? Czy tak ma być ??...

Postprzez KSU w 27 Lis 2013, 16:20

A czy przypadkiem nie ma Shoker moda do CS? Co do problemu to spróbuj wczytać zapis z Bagien i przejść na Kordon od nowa..
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 12 Sty 2025, 12:30
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości