Problem z wczytywaniem gry

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem z wczytywaniem gry

Postprzez Adexx w 16 Lis 2013, 10:22

Witam.
Gram już od paru dni. Nic mi już nie przycina ani tym podobne ale mam problem z wczytaniem gry. Otóż zrobiłem szybki zapis przed oddaniem paczki stalkerowi chodzi o misje z dzieleniem łupu. Nie pasowało mi takie dzielenie się to wciskam f9 i zaczyna się jazda.... wczytywanie się zatrzymało i po 10 min minimalizuje a tu BŁAD: PROGRAM X RAY-16 przestał działać to odpalam jeszcze raz i znowu to samo. Do tego Każdy dotychczasowy zapis mi się tak nie wczytuje. Moge Stworzyć nową grę ale już bylem dość daleko i nie chce od nowa grać...
Miał ktoś podobny problem i rozwiązał go ??

P.S.
Mam oryginała z patchem najnowszym i complite. działało pięknie póki nie wczytałem 1 quicksave. A w logu nie mam nic o błędzie...

Do tego nowe zapisy działają tylko jakim cudem wszystkie stare zapisy się zepsuły....
Adexx
Kot

Dołączenie: 14 Lis 2013, 11:59
Ostatnio był: 16 Lis 2013, 11:16
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z wczytywaniem gry

Postprzez Voldi w 16 Lis 2013, 10:40

Jest dokładnie tak, jak napisałeś w ostatnim zdaniu - stare zapisy się zepsuły. W zasadzie, nie ma w tej sytuacji ratunku.

Na przyszłość - szczególnie przy grze na modach - polecam używać wyłącznie twardego zapisu poprzez menu lub przez komendę.
Image
Awatar użytkownika
Voldi
Ekspert

Dołączenie: 29 Gru 2011, 11:11
Ostatnio był: 30 Maj 2024, 11:26
Miejscowość: Kraków/Hajnówka
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 426

Postprzez Adexx w 16 Lis 2013, 10:45

ehh i moje obawy się sprawdziły. no cóź trzeba będzie klepać od nowa bo tej części jeszcze nie przeszedłem a najbardziej mnie wciągnęła. Żal mi tylko przedmiotów i sporej kasy uciułanej :/
Adexx
Kot

Dołączenie: 14 Lis 2013, 11:59
Ostatnio był: 16 Lis 2013, 11:16
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Postprzez Poldzer w 16 Lis 2013, 11:01

Ja mam savy jak chcesz to ci mogę wysłać, pełno ich mam i z pobocznymi.
Awatar użytkownika
Poldzer
Legenda

Dołączenie: 02 Paź 2013, 17:17
Ostatnio był: 01 Kwi 2025, 02:09
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 239

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości