przez Pangia w 14 Lis 2013, 15:32
Adexx napisał(a):Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit
Adexx napisał(a):Grę uruchamiam ze zgodnością win 7
Czy ja coś przegapiłem? No ale OK, jeśli rzeczywiście uruchamiasz grę w trybie zgodności, to tego nie rób, bo to właśnie przez tryb zgodności gra ma takie fatalne czasy wczytań. Komp z sygny i na Win 7 z trybem zgodności na Win XP SP3 gra wczytywała się ponad 5 minut. Co zabawniejsze, ani przy zapisywaniu, ani przy ładowaniu AI w tryb online (vide podchodzenie do Skadowska/Janowa), ani przy samej grze nie było praktycznie żadnego laga. Wyjście do menu - minuta wyjęta z życia. Gdy Zew jeszcze łaskawie działał bez trybu zgodności, to wszystko chodziło jak należy.
Na długie zapisywanie gry możesz ewentualnie spróbować grać w oknie - lag przy zapisywaniu spowodowany jest nie samym robieniem zapisu, ale… robieniem screena do podglądu w menu - w oknie nie można robić screenów, więc zapisywanie odbywa się praktycznie bez zwłoki.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!