Adam napisał(a):Są dwie możliwości z misją Morgana:
1. Stalkerska, czyli rozpier*ol wszystkich.
2. Bandycka, czyli od razu po przyjściu na Skadowsk zgłosić się do Sowy. Był chyba taki temat a nazwie PDA Najemnika czy jakoś tak.
Nie, Adam, kuźwa, już raz Ci to tłumaczyłem i znowu trochę poprzekręcałeś
Pierwsza opcja:Idziesz do Sułtana. Proponuje Ci udział w zasadzce. Idziesz do Brodacza/Gonty/Spartakusa (jak powiesz Goncie, to nagroda jest troszkę inna) i mówisz o zasadzce. Zgłaszasz Kastetowi, że się przyłączasz. Zabijasz bandytów. Po powrocie idziesz do Brodacza i mówi Ci o transakcji. Idziesz do leśniczówki, zabijasz bandytów + Morgana. Bierzesz PDA Morgana i dalej możesz pomóc którejś z frakcji w Janowie.
Druga opcja:Idziesz do Sułtana. Proponuje Ci udział w zasadzce. Zgłaszasz Kastetowi, że się przyłączasz. Zabijasz stalkerów. Po powrocie idziesz do Sowy i mówi Ci o transakcji. Idziesz do leśniczówki, zabijasz wszystkich poza Morganem. Przygoda przeciąga się do Janowa, jeśli podpuścisz Morgana, że nakablujesz na niego. Z tego, co czytałem na Wikii, najpierw zaproponuje Ci forsę, później Abakana, a na końcu wpi♥rdol od najemników.
Trzecia opcja:Idziesz do Sułtana. Proponuje Ci udział w zasadzce. Uprzedzasz stalkerów. Zgłaszasz Kastetowi, że się przyłączasz. Nie idziesz na Szewczenkę. Jeśli bandyci wygrali, dostajesz od nich wpi♥rdol przy najbliższej okazji. Jeśli stalkerzy przeżyli, nie dostajesz nic. Opcja z transakcją zależna od tego, kto przeżył.
Czwarta opcja:Idziesz do Sułtana. Proponuje Ci udział w zasadzce. Zgłaszasz Kastetowi, że się przyłączasz. Nie idziesz na Szewczenkę. Nie dostajesz nic.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!