Pytanie o ustawienia graficzne.

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Pytanie o ustawienia graficzne.

Postprzez Jarexxx w 12 Sie 2013, 22:56

Jak w temacie, ale mnie chodzi o jego lokalizację w Windows7.
Chciałem sprawdzić ile mój komputer który nie ma karty graficznej może pociągnąć na zintegrowanej, ale za mało FPS'ów miałem, więc z powrotem zmieniłem na najniższe. Teraz gra się nie włącza, gdy wyskakuje pierwsze okno po odpaleniu, chwile coś się niby robi, i wyskakuje bugtrap bez loga.
Muszę ręcznie edytować ten plik i wbić mu ustawienia odpowiednie.
P.S. Jeżeli kogoś interesuje, to na procku AMD A10-5800K ze zintegrowaną grafiką, udało się odpalić wszystko na maksa i dynamiczne oświetlenie z DX11, ale jednak trochę za mało FPS, na oko jakieś 9-20, a procek za bardzo się grzał.
Za Polskę !
Awatar użytkownika
Jarexxx
Stalker

Dołączenie: 27 Cze 2009, 13:40
Ostatnio był: 19 Wrz 2013, 15:30
Miejscowość: Włocławek
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 48

Reklamy Google

Re: Pytanie o ustawienia graficzne.

Postprzez Cromm Cruac w 13 Sie 2013, 00:46

Masz na myśli user.ltx? Po prostu go skasuj a gra utworzy nowy, odpowiedni do osiągów kompa.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian

Za ten post Cromm Cruac otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Jarexxx.
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 00:40
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości