W jakie mody warto zagrać?

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

W jakie mody warto zagrać?

Postprzez Jaroć w 10 Sie 2013, 12:40

Tak jak temat wskazuje.

Z wyjątkami takimi jak te które już grałem:
-MISERY
-SGM 1.6 i 2.2
-WayToPripyat
-DeadCity
-WinterOfTheDeath 2.0
-S.M.R.T.E.R

Cóż grało się trochę,ale jakie mody polecacie do COP żeby jeszcze zagrać?Chodzi mi głównie o nowe fabuły,rzeczy i zadania,ale mody porpawiające grafę też mogą być ;]
Sorry za błędy ortograficzne
Awatar użytkownika
Jaroć
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2012, 12:34
Ostatnio był: 17 Kwi 2017, 23:28
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: -2

Reklamy Google

Re: W jakie mody warto zagrać?

Postprzez desmond w 10 Sie 2013, 13:51

Lost world: troops of doom - do cienia czarnobyla
Aby zobaczyć strone musisz sie zalogować/zarejestrować, ale podam ci linka: http://stalkerteam.pl/topic/4417-lost-w ... patch-355/

The faction war - do czystego nieba
link: viewtopic.php?f=48&t=9412

Dezerter 2 - do zewu prypeci
Link do tego innego forum (trzeba sie zalogować): http://stalkerteam.pl/topic/3078-dezert ... lonizacja/

WAŻNE: Zanim zainstalujesz którykolwiek z tych modów uważnie przeczytaj instrukcje jak, co i w jakiej kolejności instalować, bo sam miałem z tym problemy i zmarnowałem cały dzień na pobieranie i instalacje.

desmond
Wygnany z Zony

Dołączenie: 05 Lut 2011, 01:49
Ostatnio był: 12 Sty 2015, 20:05
Miejscowość: Generatory
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 20

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości