Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam ! Zdobyłem osiągnięcie przyjaciel wolności , porobiłem dla nich wszystko co się da. I czytałem , że jak chcę dostać egzo wolności , to muszę wyeliminować Powinność ... jak to zrobić?
WCoP nie da się zdobyć żółtego egzo. Możesz go nosić tylkow czystym niebie, i to chyba w nagrode za zdobycie bazy powinności. W CoP-ie nie da się "zniszczyć" frakcji.
Chyba trzeba dostarczyć wszystkie narzędzia (podstawowe, do kalibracji, i pracy precyzyjnej) kardanowi, bądź Azotowi (chyba jednak temu pierwszemu). Tu masz mapki: http://stalker.pl/mapy-zew-prypeci
Montaż serwomotorów wbrew pozorom, nie wymaga narzędzi kalibracyjnych, tylko podstawowych. Jakby się komuś chciało, to mógłby je sobie zamontowac nie wychodząc z Zatonu, gdyż są tam wszystkie materiały.
Nie prawda.. Chyba, że masz moda, który pozwala na ulepszanie bez narzędzi... Serwomotory w egzo można ulepszyć dopiero po znalezieniu i oddaniu wszystkich narzędzi Kardanowi i daniu mu 2x wódki...
Siczka na prezydenta!!!!
Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Za ten post KSU otrzymał następujące punkty reputacji: