Problem z lektorem

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Problem z lektorem

Postprzez Ghost w 16 Kwi 2013, 16:59

Już dawno minęło od kiedy grałem CoP'a, a cały czas był on na dysku.
Dziś zechciałem pograć sobie ale po włączeniu nowej gry zauważyłem ze nie ma polskiego lektora.
Niby to aż tak nie przeszkadza tym bardziej że przeszedłem samą grę parę razy, ale jakoś się przyzwyczaiłem do głosu Utty podczas grania w Stalkera. Pytanie czy da się jakoś włączyć lektora (w opcjach chyba nie ma) bez konieczności reinstalacji gry ?
Awatar użytkownika
Ghost
Stalker

Dołączenie: 08 Paź 2010, 08:23
Ostatnio był: 29 Kwi 2014, 20:55
Miejscowość: Głogów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Reklamy Google

Re: Problem z lektorem

Postprzez Gertgar w 16 Kwi 2013, 17:26

Może skasowałeś przez przypadek pliki z lektorem w katalogu gry?
'Poza tym uważam, że Kartagina powinna być zburzona, a S.T.A.L.K.E.R. 2 wydany!'
Awatar użytkownika
Gertgar
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2013, 20:36
Ostatnio był: 30 Gru 2021, 23:19
Miejscowość: Kraków
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 22

Re: Problem z lektorem

Postprzez Ghost w 16 Kwi 2013, 17:43

Raczej na pewno nie ponieważ nie grzebał nic w plikach gry, miałem mody ale skasowałem je usuwając po prostu gamedate więc nie powinno się nic uszkodzić.

Ok temat można usunąć ponieważ reinstalowałem grę, i to jest chyba jedyna możliwość (wybór - polki lektor polska, ścieżka dźwiękowa) Chyba że ta informacja jest dla kogoś przydatna.
Awatar użytkownika
Ghost
Stalker

Dołączenie: 08 Paź 2010, 08:23
Ostatnio był: 29 Kwi 2014, 20:55
Miejscowość: Głogów
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości