FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
stack trace:
sms216 napisał(a):Gdy próbuję (za pomocą przewodnika) przejść do janowa lub Skadowska gra wyrzuca do pulpitu.![]()
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:975: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
stack trace:
Czy można to naprawić?
FATAL ERROR
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 336
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 55965 K
Kriege napisał(a):Czołem,
kilka minut temu zaraziłem się podobnym problemem. Mianowicie, po przejściu do Prypeci (+ quest z karabinem Gausse'a w szpitalu) zauważyłem znaczący spadek FPS (zawsze mi trochę przycinało w Prypeci, bo sprzęt mam do upgrade'u, ale po wykonaniu tego zadania jest istny koszmar). Pokazy slajdów jeszcze przeżyję, ale odkąd dokończyłem misję z karabinem:
nie mogę przenieść się do Janowa, gdyż wywala mnie do pulpitu z komunikatem o zbyt małym zasobie pamięci.
Wcześniej wszystko działało normalnie, wszystko od tej chędożej Prypeci się zaczęło. Na mój rozum, podczas gry w Janowie bądź Zatonie żadne mapy bądź elementy Prypeci nie są dogrywane, stąd nie rozumiem źródła spadku wydajności komputera. Dodam jeszcze, że CoPa ukończyłem czterokrotnie, poza spadkiem FPS w Prypeci nic takiego nie miało miejsca.
PS
Od czasu ostatniego przejścia gry nic nie instalowałem, dogrywałem, ściągałem ani nie zmieniałem sprzętu.
PS 2
Reinstalka nie pomogła.
PS3
Wersja gry 1.6.2, bez żadnych modów.
Kriege napisał(a):Próbowałem instalować gdzie indziej, ale wciąż wywala. Co do dysków, mam jeden z dwoma partycjami - jedną na sam system, drugą na dane - wciąż nic.
Próbowałem również na innych sejwach odpalić - wciąż wywala.
Ponowna gra - zero questów - spacer do Janowa - wywala.
Nie mam bladego pojęcia, co robić.
Ale dzięki za chęć pomocy, łap kozaka.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość