Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem używane CoP i po instalacji wyskakuje komunikat, że przekroczona została ilość aktywacji. Ściągnąłem cracka i odpaliłem, ale głupio trochę używać cracka od pirata, jak ma się oryginał... macie jakieś pomysły, co zrobić ?
poprzedni właściciel powinien zdezaktywować grę. Ewentualnie ściągnij patcha 1.602 w drugiej wersji, która waży jakieś 250mb i usuwa tego durnego DRMa.
Napisz do supportu że niby system padł i niech odblokują klucz. Widocznie poprzedni właściciel albo polecał w wują, albo zapomniał wyrejestrować klucz.
Darth ReX napisał(a):patcha 1.602 w drugiej wersji, (...) i usuwa tego durnego DRMa.
Zdecydowanie zainstaluj patcha. Też miałem ten problem i długo nie grałem po czym okazało się, że patch jest na bonus disc-u polecam też ściągnąć potem atmos fear 3 - nie zmienia fabuły - banalnie się instaluje (posiada normany plik instalacyjny jak patch) - a znacznie umila grę
śpieszmy się kochać Polskę. Tak prędko umiera... :(
Chciałem zainstalować razem z Sigerous'em, ale ilość tych plików mnie przeraża, nie wiem co ściągnąć i jak się za to zabrać. Kilka razy przeszedłem już Stalkera, więc przydałaby mi się nowa fabuła