przez ReistPL w 19 Maj 2012, 19:27
Witam.
Otóż dzisiaj zakupiłem oryginalną grę Stalker Zew Prypeci (jeszcze w folii, w sklepie).
Podczas instalacji wszystko przebiegało pomyślnie.
Wpisałem CD key, rozpoczęła się instalacja itp.
Gdy zielony pasek dosięgnął końca, instalator się zawiesił, nie reagował na polecenia (nie było "Brak Odpowiedzi") i postanowiłem przeczekać.Po ok. 10 minutach pojawił się napis że instalacja zakończyła się powodzeniem itp.
Niestety tu się zaczyna problem.
Gdy włączyłem Stalkera, wyskoczyło mi okno z prośbą o wpisanie kody aktywującego (Po co wpisywać 2 razy FTW).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodam, że w instrukcji pisało, że na okładce (instrukcji) jest CD key (i go użyłem do instalacji, nie było żadnego innego, tylko "KLUCZ DO GRY WIELOOSOBOWEJ").
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdy wpisałem mój klucz (Jedyny podany przypominam) pisało że jest nieprawidłowy.
Próbowałem na różne sposoby i to kilka razy z rzędu na sposób np. XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, XXXXXXXXXXXXXXXX,XXXX XXXX XXXX XXXX.I tu proszę o pomoc gdyż wszystkie znane mi sposoby (poza pomocą techniczną).